Bizar

NIKOLA TESLA, CONTACT CU VENUSIENII

Cu toate că Venus este cea mai apropiată planetă față de  Pământ, NASA pare că nu este interesată de ea. Motivele enunțate de cei de la NASA au fost legate de mediul neospitalier, de atmosfera încărcată cu gaz carbonic, de presiunea barometrică infernală, de temperaturi care ajung la sute de grade Celsius, de norii opaci încărcați cu acid sulfuric.

Bref, nu pot exista forme de viață pe planeta Venus. Cu toate acestea, în anul 1989, a fost declasificat foarte discret un document în care erau prezentate informații despre venusieni și contactul lor cu omenirea. În anul 1950, guvernul canadian a lansat Projet Magnet, un proiect cu care se încerca continuarea studiilor pe care le începuse Nikola Tesla cu privire la planeta Venus.

Nikola Tesla este considerat părintele energiei libere. El a fost primul om de știință care a acordat o atenție deosebită cercetării planetei Venus și a declarat că a recepționat semnale radio care proveneau de pe această planetă.

Mai mult, Tesla a declarat că în mesajele pe care le-a recepționat, a primit multe informații pe care le-a utilizat în invențiile sale și chiar a avut contact cu venusienii. Arthur Matthews, un apropiat al lui Tesla, a declarat că multe dintre proiectele la care a lucrat împreună cu Tesla, au fost finalizate datorită informațiilor pe care le-au primit de la venusieni.

Matthews a mai spus că împreună cu Tesla au reușit să intre în contact cu venusieni care se aflau într-un OZN. Informațiile primite de la venusieni au fost legate de energia liberă, o energie nonpoluantă, o energie a viitorului. Matthews a descris în una din cărțile sale întâlnirea pe care el și Tesla au avut-o cu venusienii. OZN-ul venusian era realizat dintr-un metal care părea că este imaterial.

Un metal excepțional care te fascina. El a descris întâlnirea cu doi venusieni care aveau înălțimea de 1,80 metri, plete blonde, ochi albaștri. Venusienii au vizitat laboratorul în care Tesla lucra la noua sa invenție bazată pe energia razelor cosmice.

loading...

Tesla și Matthew au vizitat interiorul OZN-ului, care funcționa pe bază de magnetism. Venusienii le-au explicat că energia pe care o utilizau putea penetra într-o altă dimensiune, una spirituală. Matthew este un cercetător care susține teoria conform căreia există o infinitate de dimensiuni.

Pentru a trece dintr-o dimensiune în altă dimensiune, este utilizată schimbarea polarității magnetice, care modifică frecvența vibratorie a structurii atomului. Matthew vorbea despre o translație dimensională pe care OZN-ul o putea realiza.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top