Descopera

NIBIRU se apropie! Câmpul magnetic al Pământului a suferit modificări majore

Agenția Spațială Europeană a publica o hartă în care sunt prezentate modificări ale câmpului magnetic terestru. Conform specialiștilor, câmpul magnetic a suferit modificări majore care sunt cauzate de factori naturali și artificiali, în special în zona Africii.

Câmpul magnetic joacă un rol de geodinam prin care energia cinetică este transformată în energie magnetică. David Meade, autorul cărții Planeta X, sosește în 2017, este convins că începând cu octombrie 2017, vom avea parte de schimbări majore pe suprafaţa terestră.

El consideră că vom avea parte de mai multe seisme, uragane și furtuni, fisuri în scoarța terestră. La 3600 de ani, Nibiru se află în proximitatea Pământului. Meade consideră că Nibiru este o stea geamănă cu Soarele. Sunt specialiști care contestă existența Planetei X. Pe de altă parte, alți specialiști atrag atenția asupra unor evenimente majore care vor avea loc pe Terra.

Cercetătorii au început să facă referire la Nibiru după anul 1978, atunci când au fost observate perturbații pe orbitele planetelor Neptun și Uranus. Ipoteza conform căreia Pluton ar fi fost cauza nu era sustenabilă.

În anii 80, cotidianele americane au publicat știrea despre existența unui corp celestru mai mare de 3-4 ori decât Pământul. Atunci, s-a spus despre Nibiru că este un al doilea Soare și că apropierea de planeta noastră va produce schimbări majore.

Nibiru este un intrus în sistemul nostru solar. Planeta se rotește în sens invers și are o înclinare aparte față de sistemul solar. Începând cu anul 2016, a fost o adevărată cenzură mediatică cu privire la Nibiru.

loading...

NASA a dat un singur comunicat, în care se spunea că trebuie să rămânem vigilenți și dădea de înțeles că evenimentul de la Celeabinsk ar fi fost cauzat de perturbările pe care Nibiru le produce în orbite. Cum se pregătește omenirea pentru acest contact?

Stelnikov Stepanovici, fost ofițer de informații, susține că Putin a ordonat personal construirea unui buncăr în care pot fi adăpostite 50 de persoane, timp de doi ani. Buncărul arată ca un hotel de cinci stele care se află în subteran la 1,5 kilometri.

Cercetătorii ruși susțin că există posibilitatea producerii unei găuri negre de 20 de ori mai mare decât Soarele. Se estimează ca aceasta se va forma la 1475 de ani lumină față de Terra. Aceasta ar putea produce o explozie uriașă, în urma căreia radiațiile gama vor fi aruncate în Univers.

Dacă aceste radiații lovesc Pământul, stratul de ozon va fi distrus, expunând toate formele de viață la radiații mortale. NASA nu a făcut comentarii pe această temă.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top