Bizar

Există Nibiru sau nu? Un adevăr controversat și negat de NASA

Există Nibiru sau nu? Aceasta este întrebare la care nimeni nu poate să ofere un răspuns exact. Există numeroase semne care demonstrează că dincolo de Pluto există o planetă misterioasă, dar cu toate acestea, pare să fie de nedescoperit!

S-a estimat că americanii au peste 150 de baze militare subterane. Un adevărat oraș militar subteran există sub aeroportul din Denver. Nici Rusia nu e mai prejos. Are peste 5000 de buncăre, în zona montană, care pot adăposti peste 100000 de persoane.

Conform unor articole publicate de presa americană, marile puteri se pregătesc să facă față unor evenimente care pot fi catastrofale. Cu toate că specialiștii de la NASA au negat în prima fază existența planetei Nibiru, ca mai târziu să accepte existența ei, în ultimii ani s-au derulat proiecte care aveau ca scop să reducă impactul devastator al misterioasei planete.

Nibiru în istoria NASA

Primele informații despre planeta Nibiru au început să circule în anul 1983, atunci când sonda spațială Pioneer 10 a fost lansată pentru a studia Nibiru. O forță colosală i-a schimbat traiectoria și a deplasat-o către orbita solară. Imediat după acest incident, SUA au construit un telescop performant, HUBBLE, care avea ca scop detectarea misterioasei planete Nibiru.

Fluxuri de energie plasmatică în sistemul nostru solar

Mulți oameni de știință au realizat pericolul la care este expus Pământul în condițiile în care Nibiru are o masă mai mare de cinci ori față de planeta Jupiter, este înconjurată de șapte luni și asteroizi imenși. Conform specialiștilor planeta are în compoziția sa cesium, oxid de fie, fier, azot și oxigen.

În anul 2014, specialiștii de la NASA au admis faptul că în spatele lui Pluton au fost observate obiecte extreme trans-neptuniene care exercită o forță gravitațională asupra orbitelor planetelor din apropierea lui Pluton.

A fost o informație succintă, după care NASA a evitat subiectul. Cercetători independenți, care au studiat misterioasa apariție au făcut declarații cu privire la iminentele perturbații care vor avea loc în sistemul nostru solar. S-a mai spus că au fost detectate particule de energie plasmatică care traversează sistemul nostru solar și care crează un flux de energie cu consecințe catastrofice asupra planetei noastre.
Aceste schimbări au început să se facă simțite începând cu anul 1996, prin intensificări ale activității seismice și vulcanice și schimbări climatice.

nibiru Există Nibiru sau nu? Un adevăr controversat și negat de NASA

NASA, CIA, Pentagonul, chiar și Vaticanul încearcă să țină secret aceste informații. În anul 2000, NASA lansa proiectul New Horizons. Pentru publicul larg s-a spus că a fost lansată o sondă spațială care va studia planeta Pluto și centura Kuiper. În realitate, scopul misiunii era de a studia obiectele trans-neptuniene.

loading...
Comments
To Top