Nibiru, planeta misterioasă care provoacă dezastre colosale

Despre atlanți se spune că au dispărut într-o catastrofă biblică. Mulți și-au pus întrebarea dacă între această misterioasă dispariție și planeta Nibiru ar putea fi o legătură.

Nibiru este o planetă suplimentară a sistemului nostru solar și a mai fost numită și planeta vagabond. Ea este asociată cu distrugerea, cu apocalipsa. Planeta a suscitat multe dezbateri în rândul oamenilor de știință. Având o orbită deconcentrată, ea nu poate fi observată.

Sunt specialiști care susțin teoria conform căreia planeta Nibiru este locuită de Anunnaki care au avut rol în terraformarea planetei și a speciei umane.

Anunnaki reprezintă zeități sumeriene și în traducere înseamnă cei cu sânge regal. Nibiru mai este cunoscută și sub numele de Marduk sau planeta crucii. Lângă Bagdad au fost descoperite mai multe tăblițe de lut pe care este reprezentată planeta între Marte și Jupiter.

Nu știm cât de sustenabile sunt teoriile cu privire la existența acestei planete și la influențele ei asupra sistemului nostru solar, dar au fost detectate anumite anomalii care conduc direct la existența unui fenomen care le-a produs. Ne referim la traiectoria neregulată a planetei Uranus, modificarea formei inelelor saturniene, schimbarea culorii lui Pluton, creșterea mărimii câmpului magnetic solar.

Loading...

În anul 1940, astronomul chilian Ferrada numea Nibiru planeta cometă, pentru că are dimensiunile unei planete și viteza unei comete. Oamenii de știință au păreri diferite cu privire la Nibiru. Unii o consideră o mini constelație, alții o consideră o planetă solitară.

Nibiru este vizibilă numai în infraroșu, din cauza prafului de oxid de fier roșu care o înconjoară. În anul 1993, cercetătorul american Harrington susținea că anomaliile observate la orbitele planetelor Uranus și Neptun sunt cauzate de un obiect cosmic care poate avea o masă de opt ori mai mare ca cea a Pământului.

Harrington a fost printre puținii cercetători care a susținut în mod public existența planetei Nibiru și a anomaliilor pe care le produce în deplasarea sa prin sistemul nostru solar. El a avertizat că Nibiru va afecta în mod dramatic și planeta noastră, făcând aluzie la producerea unor catastrofe.

Harrington a murit în circumstanțe misterioase, iar după moartea sa, NASA și o bună parte a lumii științifice au preferat să evite sau să nege existența planetei Nibiru.

Subiectul a fost reluat în anul 2015, atunci când astronomi din lumea întreagă au observat imense cantități provenind din asteroizi și comete. În anul 2016, cercetătorul John Moore a dat publicității un document top secret cu privire la o reuniune care a avut loc în anul 1979 la New Orleans, la care au participat reprezentanți de rang înalt ai marinei americane și unde s-a pus problema pericolelor care pot afecta securitatea națională americană, pericole generate de planeta Nibiru.

Se făcea referire la faptul că nivelul de salinitate al mărilor și oceanelor va scădea dramatic, situație care va duce la producerea unor fenomene catastrofale.

Acest subiect a fost reluat în anul 2017, după producerea uraganelor Harvey și Irma, dar și după seismul devastator de 8,2 pe scara Richter, din Mexic.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și