Nibiru este o gaură neagră? Teoria propusă de oamenii de știință

Nibiru este o gaură neagră? Teoria propusă de oamenii de știință

Nibiru este o gaură neagră în miniatură. Aceasta este ultima teorie, propusă de oamenii de știință, cu privire la controversata planetă Nibiru. De ce a fost emisă această ipoteză? Pentru că în prezent, nimeni nu descoperă planeta pe care sumerienii o cunoșteau atât de bine.

Planeta X sau Nibiru nu a fost descoperită oficial, dar oamenii de știință spun că acest obiect planetar s-ar putea ascunde dincolo de limitele sistemului solar. Dar acum vine o nouă ipoteză.

 Nibiru ar putea fi de fapt o gaură neagră. Nimeni nu știe exact unde este, cât de mare sau dacă există cu adevărat, dar când cercetătorii de la CALTECH – Institutul Tehnologic din California au dezvăluit existența unei noi planete în sistemul nostru solar în 2016, toate telescoapele spațiale erau ațintite spre granițele sistemului solar pentru a căuta această lume enigmatică.

Nibiru este o gaură neagră?

Oare este posibil ca Nibiru să nu fie o planetă? Răspunsul este unul ambiguu, pentru că nu se poate da un răspuns cert. Cu toate acestea, doi oameni de știință au realizat o lucrare științifică prin care susțin că Nibiru este o gaură neagră. Nu una foarte mare, cum am putea crede, ci una de mărimea unui portofel.

Cunoscute sub numele de „găuri negre primordiale”, aceste obiecte teoretice s-au putut forma din haosul universului timpuriu, nu în urma exploziei unei stele masive – de unde și mărimea lor mică.

În acest context, dacă Nibiru ar fi o gaură neagră, atunci se poate explica de ce astronomii nu au reușit să detecteze Nibiru până acum. Este foarte ciudat faptul că anticii, precum sumerienii, cunoșteau extrem de multe elemente cu privire la Nibiru, iar noi nici nu o putem localiza.

Coautor al articolului, James Unwin a declarat: „Odată ce începi să te gândești la obiecte mai exotice, cum ar fi găurile negre primordiale, te gândești în diferite moduri. Susținem că, în loc să o căutăm în lumină vizibilă, poate că ar trebui să o căutăm în razele gamasau în raze cosmice “.

O gaură neagră mică cu o masă imensă

Nici vânătorul planetei Nibiru, Konstantin Batygin , nu a exclus ideea că ar putea fi de fapt ceva mai exotic.

“Nibiru ar putea avea o masă de cinci ori mai mare decât cea a Pământul, iar matematica ar funcționa în continuare bine, dar o gaură neagră de dimensiunea portofelului dvs. este puțin mai greu de găsit”, crede dr. Batygin .

El a scris că această ipoteză a găurii negre nu este în totalitate plauzibilă. În contextul în care nimeni nu găsește acest obiect misterios, este clar că nu îl caută unde trebuie. Până în prezent nimeni nu a căutat Nibiru precum o gaură neagră. Toți oamenii de știință s-au așteptat să descopere Nibiru sub forma unei planete, dar acest lucru nu s-a întâmpla. Este ceva ciudat și din acest motiv, teoria găurii negre nu trebuie respinsă.

Produce cataclisme

Oare o planetă este capabilă să producă cataclisme pe o altă planetă? Nibiru în mitologia babiloniană este asociat zeului Marduk. Etimologic, Nibiru înseamnă locurile care se întrepătrund. Până în anii 80, atunci când NASA a recunoscut existența ei, lumea științifică era împărțită cu privire la existența acestei planete.

Nibiru, o planetă de dimensiuni gigantice care influențează celelalte planete ca urmare a trecerii sale prin sistemul nostru solar, odată la 3600 de ani, producând cataclisme cosmice. Aceasta a fost teoria susținută de nume importante ale lumii științifice.

Marte, o victimă a lui Nibiru?

O planetă nu poate distruge o altă planetă, dar Nibiru, precum o gaură neagră, ar putea s-o facă. Poate că până acum oamenii au crezut că este vorba despre o planetă, dar de fapt era vorba despre o gaură neagră.

Milorad Protic a fost unul dintre cei mai importanți astronomi sârbi. El a fost director al observatorului din Serbia, perioadă în care a descoperit mai multe comete și asteroizi. Una dintre cele mai importante ipoteze ale sale se referă la faptul că Marte a fost o planetă plină de viață, dar odată cu apropierea planetei misterioase Nibiru, numeroase dezechilibre s-au produs și s-a transformat într-una stearpă.

Protic este unul dintre primii astronomi europeni care s-a interesat de planeta Nibiru. Toate cercetările sale asupra misterioasei planete au fost contestate de cercetătorii americani. Dat fiind opoziția pe care unii oameni de știință au creat-o în jurul activității sale, Protic hotărăște să nu-și mai facă publice cercetările.

Nibiru este o gaură neagră

După moartea sa, au fost descoperite sute de documente cu privire la cercetările sale privind planeta Nibiru.

Protic a susținut teoria conform căreia intrarea planetei Nibiru în sistemul nostru solar a avut efecte catastrofale asupra planetei Marte. În anul 2012, la 11 ani de la moartea lui Protic, un fost colaborator de al său a publicat mai multe însemnări pe care Protic le-a elaborat de-a lungul activității.

Acum 4000 de ani, planeta Marte rivaliza Pământul în ceea ce privea rezervele de apă. Marte era acoperit de un vast ocean, de fluvii și lacuri, cu forme de viață. În anul 1580 î.Hr., Nibiru a pătruns în sistemul nostru solar și s-a apropiat de Marte la o distanță de 400000 km. Așadar, Nibiru este o gaură neagră?

A absorbit toate formele de viață

Apropierea sa a eradicat toate formele de viață, iar sursele de apă au secat. Planeta s-a transformat într-un imens deșert. Conform însemnărilor lui Protic, Nibiru are o masă de 12 ori mai mare decât cea a Pământului, fapt care a generat distorsiuni electromagnetice și gravitaționale în orbita lui Marte. S-a produs un fenomen în cascadă. Amplitudinea electrică produsă de Nibiru și Soare a generat miliarde de gigawați care au incinerat atmosfera planetei Marte.

S-au format puternice benzi de plasmă ionizată care au calcinat planeta, fenomen care a dus la dispariția apelor. Conform teoriei lui Protic s-a produs un puternic dezechilibru termic. Eliberarea acestor energii a dat naștere la producerea unor puternice vânturi solare.

În ultimele sale note, Protic atrage atenția asupra unui pericol similar care poate face ca Pământul să aibă soarta planetei Marte.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)