Nibiru, bilanțul fenomenelor produse de această planetă misterioasă

În februarie 2018, un institut de cercetare din SUA a realizat un bilanț al fenomenelor produse în anul 2017 și care au fost cauzate de apropierea misterioasei planete Nibiru.

Prima constatare se referă la topirea calotei glaciare și la apariția unor falii care vor duce la desprinderea unor mase uriașe de gheață. Conform specialiștilor, acest fenomen nu este cauzat numai de încălzirea globală, ci și de apropierea planetei Nibiru de sistemul nostru solar.

O a doua constatare face referire la uraganele devastatoare, Harvey, Irma, Maria care au afectat zone din SUA până în Porto Rico.
În decembrie 2017, în Franța au fost înregistrate inundații devastatoare, care ar avea drept cauză influențele exercitate de planeta Nibiru.

Activitatea vulcanică s-a intensificat în anul 2017. Cinci vulcani importanți au erupt, iar sute de mii de persoane au fost evacuate.

Cutremurul din 8 septembrie 2017, din Mexic, care a avut 8,2 grade pe scara Richter și a făcut sute de victime, este rezultatul apropierii planetei Nibiru.

În ianuarie 2018, un meteorit s-a prăbușit în apropiere de Detroit, producând o puternică explozie și un seism.
În anul 2017, sunete neobișnuite au putut fi auzite în Texas, Canada și Marea Britanie.

Loading...

Începând cu decembrie 2017 și până în prezent, pe cer au putut fi observate lumini de culoare galbenă, portocalie sau roșie a căror cauză ar putea fi oxidul de fier care acoperă suprafața planetei Nibiru.

Se estimează că, până la sfârșitul anului 2018, Nibiru va perturba termodinamic planeta noastră. Nibiru va putea fi vizibilă parțial, în cursul nopții.

Nibiru emite lumină puțină, în schimb degajează o căldură impresionantă care poate fi vizualizată cu ajutorul telescoapelor infraroșu. În anul 1987, NASA a recunoscut oficial existența ei.
În cursul zilei, lumina Soarelui este atât de puternică, încât acoperă prezența planetei Nibiru care se află în apropierea Soarelui.

Pentru anul 2018, se estimează că se vor produce pe Terra o serie de fenomene care vor produce pagube materiale, dar pun în pericol populația din anumite zone ale globului.

Vă prezentăm lista cu aceste fenomene


Vânturi violente și amplitudini ale mareelor.

Perturbări de climă.

Seisme puternice și tsunami.

nibiru

Intensificarea activității vulcanice.

Nivelul mărilor și al oceanelor va crește prin topirea ghețarilor.

Perturbări ale câmpului magneticloading...
S-ar putea să-ți mai placă și