NEPHILIMII NE-AU AJUTAT SĂ EVOLUĂM

În Biblie găsim un text care face referire la fiii lui Dumnezeu, care s-au unit cu fiicele omului și au dat naștere la fiii eroi. Vorbim despre Nephilimi, eroii acestei epoci. Documente guvernamentale, cât se poate de veridice, arată că aceștia au existat. Sunt numiți în aceste documente fii, cei care observă sau cei care nu dorm, dar niciodată nu sunt numiți oameni.

Misiunea lor era de a supraveghea specia umană, de a vedea ce progrese fac oamenii. Nu erau activi sexual cu specia umană. Unii dintre ei, numiți îngeri rebeli sau căzuți, au încălcat aceste ordine. Cunoaștem toate acestea din cartea lui Enoch, care și-a dus viața sub privirea lui Dumnezeu. Enoch a fost cel care a vorbit despre corupție și imoralitate, iar Dumnezeu a decis Potopul. Se spune că Enoch a trăit precum Dumnezeu, ca mai târziu, când misiunea lui s-a încheiat, Dumnezeu să-l ia și să-l ascundă lângă el.

Relațiile sexuale pe care îngerii rebeli le-au avut cu femeile pământene, l-au făcut pe Dumnezeu să se supere și să producă ceea ce numim Potopul. Se formase o comunitate semiumană, semiangelică, din părinți îngeri rebeli și frumoasele femei pământene. Aceste progenituri au început să-i atace și să-i mănânce pe fiii lui Dumnezeu.
Nephilimi sunt mereu printre noi, sunt cei care ne fac rău, ne instigă, ne învrăjbesc. Inițial ei aveau o înălțime mare, dar în timp ADN-ul s-a modificat și au devenit ceea ce azi numim, creaturi mici gri. Au reușit să se infiltreze în toate sferele înalte ale lumii, ei fac jocurile și iau deciziile pentru noi toți.

În Cartea Apocalipsei, găsim pasajul în care se spune că un înger rebel a vărsat în Eufrat cupa sa. Apa a secat și a făcut cale pentru trei regi din est, care veneau ca niște hoți și ucigași. Acești trei regi sunt asemuiți cu niște broaște, de aici deducția că aspectul lor este reptilian. Genele lor le-au dat caracteristici deosebite. Sunt foarte rezistenți la schimbările de temperatură, sunt atei, nu au nicio credință, capacitate intelectuală mare, pot vorbi mai multe limbi străine, iar expunerea la soare este limitată.

În provincia Pisco, Peru, arheologii au descoperit un imens cimitir, în care erau îngropate oseminte de dimensiuni gigantice. Ceea ce este interesant, este faptul că oasele capului sunt foarte alungite. Craniile acestor creaturi sunt foarte mari și alungite, iar ADN-ul este diferit față de cel al rasei umane. Specialiștii susțin că aceste cranii au fost deformate intenționat, cu ajutorul unor pietre, în perioada de după naștere a acestor creaturi.

Loading...

Au fost descoperite peste 300 de cranii, iar vechimea acestora este estimată la peste 3000 de ani.
ADN-ul, susțin specialiștii, a suferit modificări necunoscute încă oamenilor de știință. Mutațiile acestea au făcut ca Homo Sapiens să fie foarte diferit de ceea ce s-a descoperit în acel cimitir. Rămâne o întrebare esențială. Aceste creaturi au trăit izolat de oameni? Au existat contacte sexuale între ei și pământeni?

O carte deosebit de importantă pentru omenire este Piri Reis, care a fost scrisă în jurul anului 300 și a fost descoperită în anul 1500, descrie lucruri și fenomene, care au fost descoperite după multe secole. Hărțile din această carte sunt cartografiate cu o precizie deosebită. Chiar circumferința pământului este dată cu o marjă de eroare de numai 50 de kilometri. Insule și continente sunt cartografiate cu mare finețe.

nephilimii

Cum s-a putut face aceste lucruri, dacă oamenii acelor vremuri nu puteau zbura? Oamenii de știință susțin că aceste civilizații au fost ajutate de Nephilimi. Fără acest ajutor nu puteau să aibă astfel de cunoștințe extrem de avansate, pentru mijloacele de informare pe care le aveau în acele vremuri. Din păcate, aceste civilizații au dispărut la fel de misterios, cum au și apărut.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și