NEPHILIMII, îngerii decăzuți, sunt adevărații strămoși ai omului modern

NEPHILIMII, îngerii decăzuți, sunt adevărații strămoși ai omului modern

Sunt mai bine de 50 de ani de când au fost descoperite mii de manuscrise. Ele au fost numite Manuscrisele de la Marea Moartă. Printre acestea s-a descoperit un manuscris care vorbește despre Nephilimi și catastrofa care s-a produs.

Manuscrisul se numește Cartea Giganților și a fost descoperit în grota Qurman din apropierea Mării Moarte. Conform istoriei tradiționale, Nephilimii sunt creaturi mitice, după alți cercetători, a existat o civilizație a giganților. Istoricii au încercat să desluşească din punct de vedere etimologic termenul Nephilim. S-a considerat că acesta poate proveni de la cuvântul fallen care înseamnă cădere.

Cercetătorii au făcut o legătură și cu textele biblice, în care se vorbește despre un anume Enoch care era alături de Dumnezeu și a trăit 365 de ani.

În tot acest timp, pe planeta noastră au venit îngerii care împreună cu femeile pământene au dat naștere la o rasă de hibrizi giganți care s-au numit Nephilimi.

Aceștia îl roagă pe Enoch să vorbească cu Dumnezeu, în numele lor. Ei au un caracter violent și produc multe conflicte. Enoch este un personaj misterios iar textele despre fabuloasa lui existență, de 365 de ani, poartă numele de Cartea lui Enoch.

În Manuscrisele de la Marea Moartă, Enoch este descris ca fiind de o mare înțelepciune. El s-a născut pe Pământ și a fost primul care a pus timpul într-un calendar, în funcție de scurgerea lui.

Enoch a trăit înainte de Potop și a avut un fiu, Mathusalem, care a trăit 969 de ani. În Cartea lui Enoch, sunt descriși Nephilimii ca fiind un pericol pentru pământeni, îndemnându-i la violență și lucruri nepermise. Un Nephilim avea o înălțime de 13 metri și o putere fizică ieșită din comun.

Dumnezeu a decis că este necesar Potopul pentru a scăpa de Nephilimi, care deveniseră un pericol pentru pământeni.
Unul dintre giganți este Ghilgameș, eroul babilonian. Înainte de a se produce Potopul, Nephilimii începuseră să aibă vise profetice. Pentru prima dată se face referire la venirea Armagheddonului.

În secolul al III-lea, Cartea lui Enoch a fost declarată eretică de către reprezentanții bisericii, care nu au fost de acord cu textul în care se spunea că îngerii au hotărât să coboare pe Pământ și să se revolte împotriva lui Dumnezeu.

Sunt specialiști care susțin existența giganților și după Potop. Ei consideră că uriașele schelete descoperite în diverse colțuri ale lumii aparțin Nephilinilor. În Australia au fost descoperite amprente fosilizate ale picioarelor de giganți. În grotele din Valea

Morții, SUA, au fost descoperite unelte de muncă de dimensiuni foarte mari care au aparținut unei populații de giganți.
Aproape toate civilizațiile au legende și istorii despre giganți, semn că aceștia au populat planeta și după Potop.

nephilim

În satul Scăieni, comuna Bozioru, sătenii povesteau că au fost descoperite schelete de giganți cu capul cât dovleacul. Magellan descrie în jurnalul său prezența uriașilor patagonieni. Probele descoperite de cercetători arată că civilizația giganților, a Nephilinilor, a existat mulți ani și după Potop și putem trage concluzia că omul modern îi are ca strămoși și pe Nephilini.

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)