Neil Armstrong și dovada că extratereștrii sunt prezenți pe Lună

Neil Armstrong și dovada că extratereștrii sunt prezenți pe Lună

Neil Armstrong, primul om care a pus piciorul pe Lună, a fost o persoană mult prea discretă care nu a vrut sau nu a fost lăsat să-și savureze succesul. După anul 1969, a lucrat ca profesor, nu a scris cărți și nu a acordat interviuri.

Armstrong a fost considerat eroul lumii și cu toate acestea, atitudinea sa a fost de neînțeles. Mulți au spus că modestia și discreția lui au fost impuse de cei de la NASA. A fost un fel de reducere la tăcere. A murit în anul 2012, aproape în anonimat.

Ce știa Armstrong și nu trebuia să să comunice lumii?

La începutul anului 2019, profesorul Allen Hynek, consultant în cadrul proiectului Bluebook a publicat o scrisoare care poate face lumină în atitudinea pe care a avut-o Armstrong. Facem mențiunea că proiectul Bluebook a fost o anchetă pe care US Air Force a efectuat-o cu privire la existența OZN-urilor.

Întâlnirea dintre profesorul Hynek și Armstrong a avut loc în anul 1973, în timpul unei croaziere de la New York în Africa. Cei doi au fost invitați la bordul navei Canbera pentru a susține mai multe conferințe în fața unui auditoriu de peste 2000 de persoane, format din studenți, oameni de știință, cercetători, artiști.

În timpul croazierei care a durat două săptămâni au putut admira una dintre cele mai lungi eclipse solare. În 15 iunie 1973, în timpul croazierei, Hynek trimite o scrisoare soției sale în care îi prezenta discuțiile pe care le-a purtat cu Armstrong.

Conform scrisorii, Armstrong era fascinat de fenomenele extraterestre. În cadrul unei discuții private, el i-a povestit lui Hynek că în momentul în care membrii misiunii Apollo 11 au aselenizat, au avut surpriza să descopere pe suprafața lunară un OZN, din interiorul căruia au fost monitorizați de extratereștri pe tot parcursul misiunii. Toată această întâmplare este prezentată în scrisoarea lui Hynek către soția sa.

Loading...

Irena Scott, fost ofițer la Defense Intelligence Agency, DIA, a intrat în posesia acestei scrisori, pe care a și publicat-o și despre care se spune că face istorie. Scrisoarea este dovada că OZN-urile și civilizațiile extraterestre există.

Irena Scott l-a contactat pe unul dintre prietenii apropiați ai lui Armstrong, care într-un final a recunoscut că întâmplare de pe Lună este reală și că bunul său prieten, Armstrong, i-a relatat-o într-o discuție privată.

Mai mult, acesta a susținut că Armstrong și ceilalți doi membrii ai echipajului misiunii Apollo 11 au fost obligați de reprezentanți NASA să semneze un angajament că nu vor divulga aceste informații.

loading...

Related posts