NECRONOMICON, CARTEA DESPRE LUMEA DE DINCOLO DE POTOP

Necronomicon sau Cartea Numerelor Moarte este cea mai ocultă carte de pe planetă. Această carte se referă la ființe care au trăit pe Pământ înaintea omului. Acestea ar fi evoluat din planul eteric în cel fizic, asemenea reptilienilor.

Entitățile despre care se vorbește în această carte ar avea o altă gândire față de noi, o gândire orientată spre distrugere. Entitățile din carte au aceleași caracteristici comportamentale precum îngerii din Cartea lui Enoh, numiți drept Privitori.

Necronomicon este nelipsită în cadrul ritualurilor sataniste ale oamenilor care practică Voodoo, o înaltă magie neagră, în care cel care conduce ritualul este coordonat și controlat de niște entități reptiliene din dimensiunea inferioară.

Necronomicon a fost tradusă în secolul al X-lea de către greci. Copiile au fost arse un secol mai târziu, dar câteva au scăpat de flăcări.
În secolul al XIII-lea, un preot traduce în latină această copie. Ajunsă în mâna papei Grigorie al IX-lea, acesta a interzis cu desăvârșire citirea acestei cărți.

La începutul secolului al XX-lea, scriitorul american Howard Phillips Lovecraft a scris o istorie a Necronomiconului, ajungând chiar să-și aroge dreptul de autor.

Loading...

Necronomicon este o carte la care foarte puțini au avut acces, pentru că o mână de oameni a avut grijă să țină acest secret. Există multe speculații cu privire la această carte. Una dintre acestea este că guvernul american a încheiat un pact cu entitățile malefice.

O altă teorie susține că societatea secretă Thuleha a reușit să găsească incantațiile magice din Necronomicon iar foarte mulți membrii ai societății au reușit să dețină funcții importante.

Aleister Crowley, un scriitor britanic, a publicat o lucrare referitoare la Necronomicon în care susține că unul dintre blestemele originare se intitulează Blestemul Creației Originare.

În carte se susține ideea că înainte existenței Universului material, a existat un alt spațiu mai puțin material care susținea în viață anumite ființe aproximativ similare omului.

Autorul acestei cărți este Abdul al Hazred, un mare călător care și-a petrecut o parte din viața sa în Egipt și India. Se spune că această carte își are originile într-o misterioasă societate secretă mesopotamiană. Magicienii care făceau parte din această societate invocau puterile abisului. Ei posedau cheile unei cunoașteri a unei lumi dincolo de potop.

În călătoriile sale Hazred a învățat multe dialecte, situație care i-a permis să citească multe manuscrise. Cartea are șapte volume și peste 900 de pagini. În carte se vorbește despre entități numite cei vechi și reprezintă răul în formă pură.

Necronomicon

Abdul al Hazred ca să afle viitorul și trecutul îndepărtat folosea aceleași tehnici cu ale lui Nostradamus. El folosea esență din olibanum, storax, opiu și hașiș. El a vizitat subteranele secrete din Memphis, mai târziu a petrecut zece ani singur în deșert, perioadă în care a scris această carte.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și