Ne batem joc de planeta noastră! 10 imagini care arată în ce mizerie trăim

Ne batem joc de planeta noastră! 10 imagini care arată în ce mizerie trăim

Planeta se află într-o stare deplorabilă. Aerul este poluat, efectul de seră își face simțită prezența, plasticul și gunoaiele împânzesc mările și oceanele și gheața a început să se topească.

Omul își continuă activitățile industriale fără să-i pese de consecințe, de faptul că ecosistemul se va distruge încet și sigur, iar în cele din urmă consecințele se vor răsfrânge tot asupra lui. În ultimii 100 de ani, societatea modernă a poluat atât de mult Terra, așa cum nu a făcut-o nicio civilizație de pe Terra. Consecințele sunt devastatoare, iar generațiile următoare vor fi condamnate la o viață mizerabilă din toate punctele de vedere.

Poluarea artificială a apărut odată cu dezvoltarea primelor aşezării urbane, sub influenţa factorului antropic.Iniţial produsele poluante erau puţine, de natură organică şi uşor degradabile de către microorganismele mediului(bacterii şi ciuperci)

Pe măsura dezvoltării industriei, a creşterii demografice şi a modernizării tehnicii, poluarea s-a extins, poluanţii s-au înmulţit şi au apărut deşeuri greu biodegradabile, că de exemplu detergenţii, pesticidele de sinteză, deşeurile radioactive.Când cantitatea de poluanţi depăşeşte capacitatea de neutralizare a mediului, ecosistemele suferă un proces de alterare şi distrugere a lor, rezultând zone lipsite total de viaţă.

SIte-ul Trueactivist.com a pus la dispoziția opinie publice mai multe imagini, care demonstrează dezastrul ecologic la care am contribuit cu toții. Specialiștii susțin că gradul de poluare este extrem de mare și este posibil ca fenomenul să nu fie ireversibil. Concluzia? Trăim într-o mizerie inexplicabilă și ciudat este că ne place acest lucru!

Din acest motiv am ales 10 imagini care prezintă gradul de degradare al planetei nostre

1.Oraș din Mexic. Poluarea este vizibilă cu ochiul liber

2. Testoasă în plastic. Oare ce viața a avut această vietate? 3. Pasăre înecată în petrol 4. Barza trăiește cu o pungă de plastic în cap 5. Focă aproape spânzurată 6. Pinguini îmbăiați în petrol 7. Unii copii se scaldă într-o mare de mizerie 8. Se poate asa ceva? 9. O pisică care doarme prin gunoaie. Prea multe gunoaie! 10. Smogul din Beijing. Milioane de oameni nu mai pot vedea Soarele!

CATEGORIES
Share This
>