Descopera lumea

Naylamp, povestea zeului coborât din ceruri pentru a întemeia o civilizaţie puternică

În încercarea noastră de a scoate la iveală cele mai interesante file ale istoriei umanităţii, am găsit o poveste interesantă despre un zeu, pe nume Naylamp, care a coborât din ceruri la bordul navelor sale, pentru a întemeia o civilizaţie pe Terra.

Numeroase texte antice descoperite în Peru vorbesc despre zeul Naylamp. Se spune că o flotă mare de aparate de zbor de origine necunoscută a aterizat la gura de vărsare a râului Faquisllanga. După prospectarea terenului, zeul Naylamp a hotărât că este necesar construirea unui palat sau a unui oraş. Acest oraş a fost numit Chot şi chiar la intrarea sa a fost montată o piatră de culoare verde, care avea inscripţionată pe una dintre feţe o cifră. Acest număr era cel care îl reprezenta pe marele zeu Naylamp.

Mulţi ani oraşul Chot a fost unul înfloritor, iar Naylamp a avut numeroşi copii. În cele din urmă entitatea spaţială a ales să părăsească Terra şi la fel de brusc cum a venit, s-a ridicat la ceruri la bordul aparatului său de zbor.

Această relatare este una fantastică şi a ridicat numeroase semne de întrebare în rândul specialiştilor. Riva Aguero, arheolog de origine peruană, a ajuns la concluzia că există o legătură strânsă între zeul Naylamp şi cultura mayaşă. De asemenea, se speculează că de fapt zeul Naylamp este cel care a pus bazele culturii Chimu pentru ca apoi, când anumite condiţii au fost întrunite, să părăsească Terra şi să se întoarcă în ceruri.

O altă teorie spune că Naylamp nu este nimeni altul decât Quetzalcóalt sau chiar Viracocha, două zeităţi extrem de importante din cultura antică a Americii de Sud. Aceste două entităţi au părăsit Terra din motive necunoscute, dar au promis că într-o bună zi se vor întoarce pentru totdeauna.

rsz lambayeque - Naylamp, povestea zeului coborât din ceruri pentru a întemeia o civilizaţie puternică

Totuşi, există şi alţi câţiva specialişti care cred că Naylamp era reprezentatul Anunnaki şi ar fi venit în Peru de astăzi în căutarea aurului. După ce şi-a încheiat misiunea a dispărut pentru totdeauna.

loading...

Indiferent de adevărul din spatele acestei relatări, este cert faptul că trecutul civilizaţiei noastre a fost unul tumultuos, în care numeroase specii extraterestre s-au implicat în dezvoltarea omului.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.