Take a fresh look at your lifestyle.

Nava extrarestra gigant fotografiata pe Luna

O fotografie capturată de un satelit NASA indică o activitate impresionantă a OZN-urilor pe Lună. Nimeni nu poate susține cu exactitate ceea ce se petrece pe satelitul natural al Pământului şi nici cauza pentru care este împânzit de nave spațiale extraterestre. Adevărul este ascuns de NASA, cât şi de guvernele țărilor care au reuşit să călătorească în spaţiu din motive protecționiste, însă este cert că Pământul este observat de diverse farfurii zburătoare care ne pândesc din diferite colțuri ale sistemului solar.

Misterul Lunii rămâne unul nedescoperit pentru că există voci care vehiculează ideea existenței unor baze extraterestre pe partea întunecată a astrului, cauză pentru care omul nu ar mai avea acces pe solul selenar. Întotdeauna această teorie a fost negată de reprezentanții NASA, dar cu toate acestea fotografiile şi filmările care au apărut de-a lungul anilor au indicat prezența numeroaselor OZN-uri.

Ceea ce se întâmplă pe Lună o să rămână un mister pentru opinia publică, care poate doar să-şi formeze propria părere examinând informațiile de care dispune. Puteți observa în fotografia alăturată o navă spațială extraterestră cum decolează de pe Lună. Ea este de dimensiuni gigantice fapt pentru care se vede atât de clar în fotografie. Nu putem să ne întrebăm decât care este cauza prezenței OZN-urilor pe Lună dacă acolo nu există baze extraterestre?

 

loading...