The news is by your side.

Naturalist britanic: „Omul s-a oprit din evolutie!”

0

Ființele umane s-au oprit din procesul evoluțional, imediat după ce au reușit să devină prima specie care ” a reușit să pună capăt selecției naturale”. Aceasta este concluzia la care a ajuns naturalistul de origine britanică, Sir David Attenborough.

Această teorie este una fascinantă, dar în același timp și una de care ar trebui să ne fie frică. Omul s-a oprit din procesul natural al evoluției, care acum este înlocuit de o evoluție culturală. Cei care nu vor putea face fața acestui nou timp de evoluție vor fi excluși prin diferite metode chiar de societate.

Naturalistul britanic este de părere că evoluția fizică s-a încheiat în momentul în care tehnologia a reușit să ajună l un nivel care să permită supraviețuirea celor mai mulți dintre oameni. În ziua de astăzi cei mai mulți dintre copiii născuți reușesc să trăiască, fapt care pare incredibil, mai ales dacă ținem cont că acum câteva sute de ani selecția naturală era atât de drastică.

„Cred că ne-am oprit din evoluție. După cum a spus Darwin, există anumite mecanisme ale evoluției care în ziua de astăzi au fost depășite. Astfel am devenit singura specie care a oprit acest fenomen după propria sa voință”, a declarat Sir David Attenborough într-un interviu.

Cu toate că această evoluție fizica s-ar fi oprit, mai există una culturală care o la înlocui încât dar sigur pe precedenta. Astfel, omul va fi supus unei selecții drastice, care va include mai multe etape ale vieții pe care trebuie să le urmeze pentru a putea se integra în societatea viitorului. În acest fel, o nouă selecție va fi auto-impusă pentru a menținea sănătatea și nivelul de inteligență al unei societăți. Fiecare generație trebuie să moștenească informația de la precedenta pentru ca menținerea progresului să devină o constantă și tehnologia să poată să depășească orice limită fizică sau psihică.

evolutia-omului Naturalist britanic: "Omul s-a oprit din evolutie!"

În acel moment, viața se va transforma de așa manieră încât va fi nevoie de o altă selecție impus de om, pentru ca viața să poată continua la valori optime.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și