Nations of Islam: „Iisus a fost un barbat de culaore si musulman!”

Nations of Islam, o controversată grupare islamistă din SUA, prin vocea reprezentatului sau Louis Farrakhan a făcut o declaraţie de-a dreptul şocantă prin care vrea să atragă atenţia publicului larg cu orice preţ.

De ce sunt evreii șocați? Pentru că nu sunt învățați să accepte ca şi o persoană de culoare poate să fie înţeleaptă. Iisus a fost un bărbat de culoare care a spus: Nu voia mea ci voia Ta!” susţine Louis Farrakhan.

Este de-a dreptul şocantă această ipoteză emisă de reprezentantul mişcării islamiste.Iisus nu a fost ortodox, el a fost musulman!„, a declarat Louis Farrakhan într-un interviu acordat unei publicaţii din SUA.

Ca şi cum declarația islamistului Louis Farrakhan nu era suficient de şocantă, bărbatul a mai susţinut că împerecherea omului de culoare cu cel caucazian este un sacrigeliu. Omul de culoare este este protejatul lui Dumnezeu, în timp ce omulalb” îl trage în ispită.

Pornind de la aceste idei rasiste extremiste Nations of Islam susţine că într-o perioadă relativ scurtă, președintele american Barak Obama va fi asasinat de către un musulman pentru a masca o mai mare conspirație.

„L-au numit pe preşedintele Barack Obama un rasist, un antisemit, un socialist, un comunist, un străin şi câteodată l-au numit chiar şi un terorist. Obama i-a supărat cu adevărat. Republicanii caută o persoană albă. Oricine. Oricine. Ei vor ca un musulman să îl omoare pe preşedintele Obama, care să fie folosit pentru a masca o conspiraţie mai mare”, crede Louis Farrakhan.

Loading...loading...
S-ar putea să-ți mai placă și