Mozaic

NAȘTERI CELEBRE

Se spune că nașterea este un dar de la Dumnezeu. De-a lungul anilor au fost nașteri spectaculoase care au marcat lumea medicală. O rusoaică a născut patru copii în patru minute.

O femeie din Africa a dat naștere unor gemeni de culori diferite. Soțul sau era originar din Gemania. Medicii susțin că probabilitatea să se producă un astfel de caz este de 1 la un milion.

În Egipt, o tânără a născut șapte copii, la intervale de câteva minute. Și bărbații pot intra în Cartea Recordurilor. Un bărbat a devenit bunic de 117 ori. Cei drept cu ajutorul altora. Un caz extrem de rar s-a petrecut în Anglia unde o femeie a adus pe lume două perechi de gemeni într-un an.

În Germania, o femeie de 64 de ani a dat naștere unei fetițe. Campioana olimpică chiliană Elizabeth Poblete a avut surpriza să nască după un antrenament, deși nu ştia că este gravidă.

O tânără a sughițat ultimele cinci luni ale sarcinii zi și noapte. Chiar și în timpul nașterii ea a sughițat. Sughițul era provocat un hormon al sarcinii care înlesnea trecerea fătului în pelvis.

Pentru că multe femei nu pot avea copii apelează la mamele surogat. În unele țări din lume, folosirea unei mame surogat este legală, atâta timp cât aceasta nu este plătită. După naștere, mama surogat împreună cu tatăl biologic sunt trecuți pe certificatul de naștere al copilului. Apoi, mama surogat trebuie să renunțe la copil.

loading...

O femeie de 46 de ani s-a oferit să poarte în pântece copilul fiicei sale bolnave de leucemie. În prima fază a fost mamă, iar după ce a renunțat la această calitate a devenit bunică.

Ines Ramirez este singura femeie din lume care a reușit să-și facă singură, cu succes, o operație de cezariană. Femeia trăia într-o zonă izolată a Mexicului. După zece ore de travaliu, Ines își taie abdomenul cu un cuțit și scoate bebelușul.

mama de octupleti - NAȘTERI CELEBRE

Cei doi au supraviețuit. De remarcat este faptul că Ines a mai născut șase copii, în mod natural, dar cu ajutorul soțului. Nadya Suleman a născut în anul 2009, opt bebeluși, devenind cea de a doua mamă de octupleţi din SUA.

loading...
To Top