The news is by your side.

NASA a oprit transmisa din spatiu atunci cand au aparut OZN-uri langa Statia Spatiala Internationala

0

NASA a oprit transmisia live din spatiu, de la Statia Spatiala Internationala, chiar in momentul in care in atmosfera terestra ar fi intrat un corp ceresc neidentificat, spun vanatorii de OZN-uri.

Incidentul s-a petrecut in data de 9 iulie si a fost prima data semnalat de observatorul Streetcap1. Omul a observat un obiect mare si misterios, de culoare alba, care se apropia de Pamant. Entuziastul nu a implicat in mod direct ca acesta ar fi un OZN, putand fi si un meteorit, relateaza Mirror.

„Interesant este ca feed-ul video a fost intrerupt chiar in momentul in care OZN-ul parea sa se opreasca.” a declarat barbatul. El are o experienta de sase ani in observarea transmisiunii live de pe Statia Spatiala si spune ca obiectul de culoare albicioasa nu ar fi avut cum sa fie Luna. Totusi admite ca este posibil ca acesta sa fie de fapt Statia Spatiala Chineza Tiangong-1.

Statia-Spatiala-Internationala NASA a oprit transmisa din spatiu atunci cand au aparut OZN-uri langa Statia Spatiala Internationala

Aceasta nu este prima data cand NASA este acuzata de observatori ca opreste feed-ul video atunci cand corpuri ceresti neidentificate se apropie de Terra. In aprilie anul acesta, un purtator de cuvant al companiei americane a negat toate acuzatiile conform carora angajatii NASA ar opri in mod deliberat transmisia video.

Protv

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și