Bizar

NASA ascunde faptul ca un asteroid gigant va lovi Pamantul in decembrie?

O poveste stranie a apărut zilele acestea în cele mai prestigioase ziare din lume. Titluri precum „Asteroidul Nibiru se ciocneşte de Terra„, sau „NASA avertizează asupra unui potenţial impact cu un asteroid” sunt doar câteva dintre titlurile publicaţiilor de top din lume precum BBC News, CNN, sau Aljazeera.

Ştirea nu a făcut înconjurul lumii pentru că din motive necunoscute a fost cenzurată. Interesant este faptul că diversele publicaţii citau o sursă NASA care avertiza că un asteroid numit „Nibiru” se va ciocni cu Pământul în perioada imediat următoare. Povestea spune că acest asteroid a fost descoperit încă din anul 2006 şi se îndreaptă cu o viteză uimitoare spre Terra.

Conform surselor, există 30% şanse ca asteroidul Nibiru să lovească Pământul, iar impactul ar avea loc undeva pe la sfârşitul lunii decembrie sau începutul lui ianuarie.

Optimized nos - NASA ascunde faptul ca un asteroid gigant va lovi Pamantul in decembrie?

 Totuşi, şansele de 30% că impactul să aibă loc nu sunt chiar atât de mari. Se mai spune că presupusul asteroid este de dimensiunea statului Texas, adică are o masă foarte mare, iar în urma unui impact cu Terra, cu siguranţă că sfârşitul s-ar produce. În acelaşi context, NASA păstrează tăcerea din motive de securitate.

Optimized aljazeera - NASA ascunde faptul ca un asteroid gigant va lovi Pamantul in decembrie?

Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii despre acest asteroid Nibiru şi nici informaţii suplimentare nu pot fi găsite pe site-urile care au publicat ştirea iniţial. Pentru a certificarea informaţiei câteva imagini cu site-urile care au publicat ştirea iniţial circulă pe internet.Optimized bbc - NASA ascunde faptul ca un asteroid gigant va lovi Pamantul in decembrie?

 Dacă ştirea este adevărată atunci putem să ne pregătim de un sfârşit dramatic, dacă totul este o invenţie atunci putem să ne considerăm fericiţi.

loading...

sursa 1/ sursa 2/ sursa 3

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top