NASA ascunde adevărul! Trei descoperiri pe care niciodată nu le va face publice

NASA ascunde adevărul! Trei descoperiri pe care niciodată nu le va face publice

NASA ascunde adevărul! NASA a fost asemuită în nenumărate rânduri cu o agenție de servicii secrete, pentru că informațiile pe care le deține sunt foarte greu date publicității, iar altele sunt ținute secret de zeci de ani. Anunțurile făcute cu privire la unele descoperiri s-au făcut ca urmare a presiunilor venite din partea media și a oamenilor de știință.

Vă prezentăm câteva din informațiile date de NASA, la perioade lungi după descoperirea lor.

Portaluri în câmpul magnetic terestru

Mulți ani s-a vorbit despre existența unor portaluri în Univers. În fizică, un astfel de portal era o caracteristică ipotetică a conceptului de spațiu-timp. Mai târziu, oamenii de știință și-au pus întrebarea cum este posibil ca OZN-urile să străbată distanțe extrem de mari.

A fost avansată ideea că în Univers, există așa-numitele găuri de vierme, tuneluri spațiale, care fac legătura între zone îndepărtate.

În anul 2015, NASA face un anunț istoric, privind descoperirea unor portaluri ascunse în câmpul magnetic terestru. Portalurile au fost numite X points. În aceste puncte, câmpul magnetic terestru se raliază cu câmpul magnetic solar și formează un fel de drum întrerupt care face legătura între Pământ și Soare.

Aceste portaluri se închid și se deschid de zeci de ori într-o zi. Unele dintre acestea au o durată scurtă de viață, altele sunt gigantice și durabile. Prin aceste portaluri trec cantități enorme de particule încărcate magnetic pe care le produce Soarele. Acestea declanșează aurorele boreale și polare și furtunile geomagnetice.

În comunicatul pe care l-a dat, NASA a spus, aceste portaluri sunt invizibile, instabile și complexe. Ele se deschid și se închid fără avertisment. Nu există indicatori care să ne ghideze în studierea lor.

NASA ascunde adevărul – Dosarul Nibiru

În anul 2014, la presiunea unor oameni de știință, NASA a publicat informația conform căreia un obiect trans-neptunian a fost descoperit între planeta Neptun și Soare.

NASA a acceptat teoria conform căreia forța gravitațională a acestui obiect perturbă orbita altor planete din sistemul nostru solar.
Apariția acestui obiect a dus la formarea în sistemul nostru solar a unui val de particule de energie plasmatică. Acest flux de energie va determina schimbări climatice pe planeta noastră.

Loading...

NASA a mai precizat că în anul 1990, a demarat proiectul New Horizons care a avut ca obiectiv studierea impactului apariției misteriosului obiect, asupra sistemului nostru solar și implicit asupra Pământului.

Planeta Marte, informații clasificate

În anul 2012, roverul Curiosity, începea explorarea planetei Marte. Imaginile captate prezentau urme ale unei vechi civilizații, ziduri în spirală, precum și fosile de animale și licheni.

rp_nasa.jpg

Existența lichenilor a fost explicată prin diferențele bruște de temperatură care produc umiditate. Mai mult, în imaginile surprinse, cerul are o culoare albastră și nu roșie așa cum se susținuse, iar polul sus al planetei este acoperit cu gheață.

CATEGORIES