Bizar

NASA ascunde adevarul. Curiosity a fotografiat pe Marte trunchiul unui copac ingropat in nisip!

Rover-ul Curiosity a capturat o nouă fotografie care ridică numeroase semne de întrebare referitoare la planeta Marte. NASA, spre uimirea tuturor, a pus la dispoziția opiniei publice o fotografie în care se poate observa o bucată de lemn îngropată în solul marțian. Nu există nicio îndoială că obiectul din imagine este o bucată de lemn care este scufundată pe fundul unui fost iaz, dar ce caută acolo?

Nu se știe cum a putut ajunge lemnul acolo pentru că dacă luăm în considerare versiunea oferită de oamenii de știință cum că Marte este o planetă pustie atunci prezenţa acestui straniu obiect devine imposibilă. Există o teorie care susține că acum câteva milioane de ani a existat viață pe Marte, dar în niciun caz bucata de lemn nu ar fi putut să rămână intactă pentru o asemenea perioadă de timp. Și atunci de unde provine și cum a fost adusă în acel loc?

lemn curiosity - NASA ascunde adevarul. Curiosity a fotografiat pe Marte trunchiul unui copac ingropat in nisip!

Bucata de lemn din solul marțian

Atunci când sonda Viking 1 a fost trimisă pe Marte, la 20 august 1975, mai multe fotografii ciudate care înfățișau păduri vaste au fost suprimate opiniei publice de către politica NASA. Aceste păduri pot exista încă pe Marte, dar sunt ascunse foarte bine din motive greu de înțeles. Cu toate acestea, existența unei bucăţi imense de lemn, prezentă într-un loc care pare să fi fost cândva un mare lac, devine posibilă în condițiile în care încă mai există vegetație. Și dacă considerăm această variantă veridică, vegetație fără apă nu poate exista. Așadar, adevărul despre planeta vecină este ținut secret de către NASA și ne sunt prezentate versiuni care au menirea doar de a manipula și nimic mai mult.

copaci marte - NASA ascunde adevarul. Curiosity a fotografiat pe Marte trunchiul unui copac ingropat in nisip!

Copacii de pe Marte fotografiați de sonda Viking 1

NASA își poate păstra minciunile pentru publicul credul și ignorant, însă uneori mai scapă și astfel de imagini care indică foarte clar că nu ne este prezentat întreg adevărul. Cum o să explice cercetătorii NASA existența acestui trunchi de copac în nisipul marțian? Probabil că o să ridice din umeri și nimic mai mult.

loading...

Fotografia poate fi văzută la mărime integrală pe site-ul NASA.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top