NASA anunță că Planeta 9 ar trebui să existe în Sistemul Solar. Este aceeași pe care sumerienii o numeau Nibiru

Unul dintre cele mai mari mistere ale vremurilor noastre este Planeta 9. Această planetă, denumită de sumerieni Nibiru, se află la marginea sistemului nostru solar, iar astronomii fac eforturi uriașe ca s-o găsească, arată un comunicat NASA.

Unde este Planeta 9?

Povestea modernă a planetei cu numărul 9 a început secolul trecut. În anul 1993, cercetătorul american Harrington susținea că anomaliile observate la orbitele planetelor Uranus și Neptun sunt cauzate de un obiect cosmic care poate avea o masă de opt ori mai mare ca cea a Pământului. În acest sens, specialistul era de părere că această planetă misterioase, se ascunde undeva la marginea sistemului nostru solar și în viitor va fi descoperită.

Numeroși alți astronomi au sugerat același lucru, dar au existat numeroase voci, care au susținut că această planetă nu are cum să existe în realitate.

De data aceasta, specialiștii NASA sunt de părere că Planeta 9 există undeva în sistemul nostru solar. Această ipotetică planetă ar fi de aproximativ 10 ori mai masivă decât Terra și se află la mare distanță, la marginea Sistemului Solar, de aproximativ 20 de ori mai departe de Soare decât planeta Neptun, care se află la o distanță medie față de Soare de 4,5 miliarde de kilometri.

În acest sens, Planeta 9 ar efectua un ciclu orbital în jurul Soarelui în 20.000 de ani. Aceste informații au fost descoperite studiindu-se anomaliile de la marginea Sistemului Solar și în viitorul apropiat, această misterioasă planetă va fi descoperită.

Loading...

Sumerienii și Nibiru

Textele sumeriene sugerează că Nibiru se apropie de Terra o dată la 3600 de ani. Se crede că Nibiru are patru corpuri cerești, în jurul său, care sunt lunile planetei. Aceste corpuri determină vânturi foarte puternice pe suprafața planetei.

Textele sumeriene ne mai sugerează că Nibiru este planeta zeilor noștri creatori. Ei au coborât în urmă cu mii de ani pe Terra, atunci când Nibiru s-a apropiat suficient de mult de planeta noastră. Nu le-a plăcut ce au văzut aici și s-au gândit să creeze o nouă specie.

Astfel omul a fost creat și învățat să trăiască. A fost instruit și i-au oferit un set de legi, care să-i ușureze viața. Acești creatori au fost priviți precum zeii supremi și erau adulați de toate populațiile Terrei.

Interesant este că în fiecare cultură străveche găsim același model. Diferă doar numele zeilor, dar ideea este că ei au coborât pe Terra și au creat omul, pentru ca mai apoi să plece, dar nu înainte să promită că se vor întoarce. La fel le-a promis și Iisus oamenilor după ce a fost răstignit.

nibiru

Interesant este faptul că sumerienii credeau că atunci când Nibiru se apropie suficient de Terra, numeroase catastrofe se produc pe planeta Noastră. Scufundarea Atlantidei sau Marele Potop sunt doar două evenimente majore, pe care cultura sumeriană le atribuie planetei Nibiru. 

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și