Bizar

NASA: Alinierea planetelor din 4 ianuarie 2015 va anihila gravitația Terrei pentru 5 minute

Numeroase evenimente stranii se petrec în Sistemul Solar. Unele pot fi explicate de către oamenii de știință, în timp ce altele sunt tratate precum niște adevărate enigme ale Universului.

Oamenii de știință de la NASA, în urma unor teste, au ajuns la concluzia că în ziua de 4 ianuarie 2015, un eveniment cosmic aparent banal va influența într-o oarecare măsură viața de pe Terra. Potrivit astronomului Patrick Moore, în ziua de 4 ianuarie 2015, la ora 09:47 PST, Pluto va trece în spatele lui Jupiter și astfel cele două corpuri cerești se vor alinia perfect cu planeta noastră. Cele două corpuri cerești își vor combina forțele gravitaționale și astfel cea a Terrei va fi practic anihilată.

Consecința directă este că planeta noastră va rămâne fără forța gravitațională pentru aproximativ 5 minute și este posibil ca unele lucruri inexplicabile să se petreacă.

nasa effect - NASA: Alinierea planetelor din 4 ianuarie 2015 va anihila gravitația Terrei pentru 5 minute

Moore l-a numit efectul gravitațional Jupiter-Pluto, dar nu a precizat nici până în prezent care ar putea fi efectele adverse ale fenomenului straniu. De asemenea, NASA a făcut anunțul și pe celebrul site de socializare Twitter, dar de asemenea nu a oferit mai multe detalii cu privire la ceea ce se poate întâmpla pe Terra daca forța gravitațională ar dispărea chiar și pentru 5 minute.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top