The news is by your side.

NASA acuzată că ascunde dovezi despre OZN-urile filmate de Stația Spațială Internațională

0

În ultimii ani, NASA a fost acuzată că ascunde dovezi importante cu privire la OZN-uri. Această acuzație s-a născut din cauza întreruperii transmisiei live, de pe Stația Spațială Internațională, în momentul în care un obiect zburător apare în imagini.

De-a lungul timpului, pe internet au apărut numeroase filmări realizate de camerele HD ale Stației Spațiale Internaționale (abreviat SSI; în engleză The International Space StationISS). De cele mai multe ori, acestea au fost întrerupte de la sursă, pentru că în imagini apărea unul sau mai multe OZN-uri.

De ce ascunde NASA adevărul despre OZN-uri?

Ce mai bizară practică pe care o face NASA este să oprească transmisia live de pe SSI. Nu o dată s-a întâmplat acest fenomen straniu, ci de fie care dată când un obiect neidentificat apare în filmare. Pornind de la această atitudine, pasionații fenomenului OZN au creat o întreagă isterie cu privire la ceea ce se întâmplă cu adevărat în spațiu.

În tot acest timp, oficialii NASA nu oferă nicio explicație logică cu privire la această practică. În acest fel, o întreagă teorie a conspirației s-a născut. NASA este acuzată în mod direct că ascunde orice urmă de adevăr cu privire la OZN-urile, care se tot perindă pe lângă ISS, ca și cum ar fi o normalitate. Probabil că aceasta este normalitatea din spațiu, probabil că acolo există numeroase obiecte zburătoare misterioase și probabil că adevărul este ținut departe de ochii curioși ai publicului. De ce? Pentru că adevărul cu privire la OZN-uri ar complica și mai mult viața pe Terra.

Un alt OZN filmat de ISS

În ultimele zile, încă o dată transmisia live a fost întreruptă. Cu toate acestea, cei care urmăresc filmarea live de pe ISS au reușit să înregistreze prezența unui obiect zburător de origine extraterestră. Imaginile în cauză au fost încărcate pe Youtube și au stârnit un val de controverse, reaprinzând subiectul existenței extratereștrilor printre noi.

După cum se poate vedea, în planul îndepărtat își face apariția un OZN. Acesta are o formă bizară și pare să nu se încadreze în tiparul farfuriilor zburătoare.

Întrebarea de pe buzelor pasionaților de OZN-uri este: Ce se întâmplă cu adevărat acolo?

Cum este posibil ca ISS să fi filmat, de-a lungul timpului, atât de multe astfel de presupuse OZN-uri și nimeni să nu știe nimic? Deocamdată nu există răspunsuri reale la aceste întrebări, dar atitudinea NASA, cât și imaginile în cauză, nu fac altceva decât să adâncească misterul.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

 

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și