NASA acuzată că a distrus dovezi ale vieții extraterestre. Dezbateri aprinse în lumea științifică

NASA știe și ascunde totul despre viața extraterestră, cel puțin aceasta este concluzia mai multor oameni de știință din întreaga lume. Descoperirile realizate în ultima perioadă sunt fie șterse sau pur și simplu negate de către reprezentanții agenției.

Richard Hoover, un fost angajat NASA și un microbiolog de renume mondial, a scris mai multe lucrări cu privire la viața extraterestră care se găsește pe Marte și care este ascunsă de NASA. Experiența sa științifică este principalul atu prin care s-a făcut remarcat și care a contribuit ca vocea sa să răsune precum un semnal de alarmă tras cu privire la politica bizară adoptată de agenția americană.

Crinoide pe Marte

În timpul Congresului Internațional OZN, profesorul Hoover a oferit un interviu fascinant unui jurnalist de la Huffington Post cu privire la formele de viață extraterestră.

„Sunt convins că viața nu se rezumă doar la Terra pentru că am descoperit forme de viață și pe alte planete. Sunt sigur că există muți sceptici, care vor contesta această afirmație, dar dovezile sunt mai mult decât clare”, i-a declarat Hoover jurnalistului.

Loading...

Specialistul și-a argumentat teoria printr-un exemplu fascinant. În 2004, rover-ul Opportunity, în ampla sa misiune de pe Marte, a descoperit numeroase organisme cunoscute pe Pământ drept crinoide.

Crinoidele, denumite popular crini de mare sau stele cu pene, poseda un schelet masiv din calciu, trăiau din abundenţă în marile Majoritatea crinoidelor sunt fixate de fundul mării de către o tijă flexibilă, circulară sau pentagonala în secţiune, formată din numeroase discuri numite columnale. La sfârşitul tijei se afla o cupă umflată numită calyx, de care sunt ataşate braţele. Braţele sunt folosite pentru a filtra hrana din apă. După moarte întreg scheletul se rupe în bucăţi.

Roverul Opportunity a preluat numeroase fotografii cu privire la această formă de viață, iar roca în cauză în loc să fie cercetată pur și simplu a fost distrusă. Explicația NASA a fost că s-a dorit căutarea de cărbuni motiv pentru care roca a fost spartă în bucăți. Hoover susține că această explicație este una puerilă pentru că niciun specialist din lumea întreagă când este în fața unei mari descoperiri nu o va distruge pentru a căuta lucruri banale.

Controversele continuă

Chiar dacă declarațiile lui Hoover nu au revoluționat lumea au produs o mare dezbatere cu privire la practicile NASA. Un alt om de știință, Harvard Rudy Schild, a reacționat prompt și a publicat un articol în Journal of Cosmology cu privire la existența microfosilele din meteoriți.

fragmente meteorirt

Articolul a fost preluat de către numeroase posturi de televiziune americane și a stârnit curiozitatea opiniei publice. NASA văzându-se într-o ipostază ingrată a replicat:doar pentru că găurile din meteoriți au fost făcute de bacterii, acest lucru nu face fosilele extraterestre”.

Specialiștii NASA sunt de părere că meteoriții au fost infestați de bacterii terestre, motiv pentru care fosilele descoperite nu sunt de origine extraterestră.

Această opinie este controversată și puțin susținută de către microbiologii din întreaga lume. Cu toate acestea minciuna continuă cu nerușinare și dovezile vieții extraterestre, chiar și în formă primară, sunt fie ascunse sau distruse de entitatea care trebuia să prezinte adevărul.

NASA citată în instanță

Pentru ca adevărul să iasă o dată pentru totdeauna la iveală, iar politica absurdă adoptată de agenția spațială să fie eradicată, omul de știință american Rhawn Joseph a dat intentat un proces unic în istorie. NASA, cât și administratorul său legal Charles Bolden, sunt acuzați că ascund adevărul cu privire la o formă de viață descoperită și fotografiată de rover-ul Curiosițy pe Marte la începutul acestui an.

roca misterioasa

Este vorba despre presupusa roca Pinnacle Island, absentă în prima imagine captată de rover, dar apărută brusc în cea de-a doua. Bolden este de părere că aceasta ar putea fi o formă de viață pentru că s-a mișcat și put și simplu a trecut prin cadrul camerei de filmat al rover-ului. Pe de cealaltă parte, NASA susține că robotul a alunecat misterios, motiv pentru care a produs anomalia în cauză.

Albă în exterior și roșie la interior, misterioasa rocă a fost comparată precum o gogoașă cu jeleu. Bineînțeles că lucrurile sunt mult mai complexe de atât și gogoașa în cauză este comparată de către Bolden cu o ciupercă formată dintr-o compoziție de colonii de cianobacterii și licheni cunoscute sub numele de Apothecium.
Procesul intentat NASA are obiectul de a scoate în lumina reflectoarelor cât mai multe informații cu privire la forma de viață respectivă. Probabil că anii vor trece și adevărul nu se va afla niciodată cu privire la acest mister.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și