Take a fresh look at your lifestyle.

NASA a filmat un inger in apropierea Soarelui – video

O filmare stupefiantă realizată de camerele de filmat de înaltă rezoluție ale NASA ridică semne de întrebare cu privire la Univers. Filmarea a fost făcută cu scopul de a examina Soarele, dar după cu ne-am obișnuit în ultima vreme, steaua noastă este o adevărată sursă de energie nu numai pentru planetele care orbitează în jurul său, cu și pentru alte obiecte neidentificate.

O navă spațială de origine extraterestră, sub forma unui înger, a fost surprinsă în filmarea NASA. Se presupune că această navă s-a apropiat de Soare pentru a se alimenta cu energie. Există voci printre iubitorii teoriei conspirației care susțin că poate să fie vorba şi despre un înger gigant care se apropie de Soare pentru a se încărca cu energia necesară. Această ultimă teorie este puțin probabilă pentru că după cum se observă și în imagini,îngerul” este de dimensiuni impresionante, aproape cât planeta noastră de mare.


Cu toate acestea, prezența obiectul suspect atrage atenția ufologilor pentru că pare alcătuit dintr-un material care nu se topește la temperaturile deosebit de mari care se regăsesc în apropiere de Soare. Fie navă extraterestră sau înger, obiectul spațial este de-a dreptul impresionant și ne întărește ideea că nu suntem de capul nostru în acest Univers aproape infinit.

 

Loading...
loading...

Comentariile sunt închise.