Descopera

NASA A CONFIRMAT, O COMETĂ DE PATRU KILOMETRI DIAMETRU VA LOVI PĂMÂNTUL ÎN PERIOADA 15-25 SEPTEMBRIE 2015

NASA și FEMA, Agenția Federală de Situații de Urgență, se pregătesc pentru o mare catastrofă. Acum un an, ministrul francez al afacerilor externe, Laurent Fabius, anunța într-o conferință de presă ținută la Casa Albă, că omenirii îi mai rămân 500 de zile până la producerea unui hoas climatic, care se va produce pe 24 septembrie 2015.

Cometa are un diametru de aproape 4 kilometrii și se îndreaptă spre Pământ. Cometa emite sunete și lumini demoniace. Surse din NASA susțin că cel mai probabil, zona coliziunii va fi cea a Ameicii de Nord.

Americanii au început să deplaseze armamentul nuclear în partea sudică a Americii. Totodată specialiștii americani susțin că dat fiind dimensiunile uriașe ale meteoritului, acesta va produce pagube colosale și se va încerca distrugerea acestuia cu armament nuclear.

Se va recurge la această modalitate, pentru că, spun specialiștii, meteoritul nu se va fragmenta în bucăți mici. Meteoritul va produce pagube astronomice. Din păcate, omenirea nu deține o tehnologie prin care meteoriții sau asteroizii să poată fi distruși, înainte de coliziunea cu Pământul. Sunetele misterioase emise de meteorit au fost înregistrate de sateliții Pământului.

Specialiștii americani au ținut sub observație, o perioadă lungă de timp, acest meteorit. Toată observația a costat câteva milioane de dolari. Cu tot efortul și observațiile pe care specialiștii de la NASA le-au făcut, nu s-a putut schimba traiectoria meteoritului și nici distrugerea lui în cosmos. Un asemenea impact va duce la producerea unei ierni nucleare, distrugerea vegetației și tsunami puternice, care vor avea ca efect și producerea unor cutremure foarte mari.

Alți specialiști sunt îngrijorați de faptul că, în urma unei astfel de coliziuni, va fi reluată activitatea vulcanică în anumite zone ale lumii.

loading...

meteoriti - NASA A CONFIRMAT, O COMETĂ DE PATRU KILOMETRI DIAMETRU VA LOVI PĂMÂNTUL ÎN PERIOADA 15-25 SEPTEMBRIE 2015

Este vorba despre super-vulcanii din zona Pacificului, a căror activitate ar fi catastrofală pentru acea zonă.
Dacă meteoritul se va prăbuși în ocean, valurile care se vor produce pot atinge 100 de metri înălțime.
În acest caz, toată coasta americană va fi afectată, înspre interiorul continentului, pe sute de kilometri.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top