Mistere

Istorie

Napoleon și experiența mistică din Marea Piramidă. Acolo și-a văzut destinul

3views

Napoleon Bonaparte a avut o experiență paranormală în Marea Piramidă, despre care nu a vrut să vorbească niciodată. Se spune că petrecând o noapte întreagă în Camera Regelui, Napoleon a intrat în contact cu forțe nebănuite, care i-au arătat întreg filmul destinului său.

Napoleon Bonaparte, în 1798, pe vremea când era general, a organizat o misiune de eliberare a Egiptului de sub asuprirea otomană. Campania de eliberare a decurs conform planului și Napoleon a ajuns până la piramidele de pe platoul din Gizeh.

Fascinat de splendoarea piramidelor a luat hotărârea că trebuie să le exploreze. Însoțit de peste 100 de oameni de știință, într-o noapte călduroasă a lunii august din 1799, Napoleon a intrat în Marea Piramidă. Cercetătorii erau fascinați de splendoarea piramidei și au început s-o studieze amănunțit. În tot acest timp, generalul a ales să intre singur în Camera Regelui pentru a se reculege.

În acea noapte ceva misterios s-a petrecut în acea cameră. Napoleon nu a vrut niciodată să dezvăluie această experiență și atunci când a fost întrebat ce s-a petrecut acolo a răspuns că nu are sens să povestească pentru că oricum nimeni nu ar înțelege.

Martorii oculari au spus că Napoleon a ieșit un alt om din acea cameră de parcă ceva, o forță necunoscută i-ar fi schimbat viața sau chiar destinul. În esență, această experienţă i-a schimbat total viața lui Napoleon pentru că se speculează că în acea noapte ți-a văzut destinul și de atunci a acționat cu încredere în toate acțiunile sale.

Loading...

Camera regelui

Camera regelui se află în inima piramidei, putând fi accesată numai prin Marea Galerie și un coridor ascensional. Sarcofagul regelui este făcut din granit roșu, ca și pereții interiori ai camerei. Cea mai impresionantă este piatra cu laturi foarte fin șlefuite de deasupra intrării, lungă de peste 3 m, înaltă de 2,4 m și groasă de 1,3 m.

Toate pietrele din interior se potrivesc așa de bine, încât nu poți strecura nici un card între ele. Sarcofagul este orientat conform direcțiilor cardinale și este cu numai 1 cm mai mic decât intrarea în cameră. Probabil a fost introdus în timpul construcției.

napoleon

Mai mult de atât, această cameră prezintă numeroase anomalii. În principal, granitul din care este construită are proprietăți de conductor electric. Acest fapt este de-a dreptul bizar pentru că nu se poate spune nici în prezent cum este posibil acest fapt.

Mai mult de atât, oamenii de știință au descoperit că tavanul camerei este mai veche cu peste 1000 de ani decât partea de jos. Acest fapt este unul impresionant și nu poate fi explicat decât că piramida a fost construită de sus în jos, cu o tehnologie pe care încă nu o putem înțelege.

loading...