MUTANȚII, SPECII NOI ÎN ZOOLOGIE

Mii de turiști vizitează anual Marele Canion din Arizona. Din motive de securitate, turiștii nu pot vizita zonele periculoase ale canionului. În octombrie 2017, o echipă de cercetători de la Universitatea Arizona a primit acceptul de a studia una dintre aceste zone în care riscul de prăbușire a stâncilor este foarte mare.

În interiorul unei grote, care are o vechime de milioane de ani, au fost descoperite organisme vii de culoare mov și galben, necunoscute până în prezent. Organismele trăiesc într-un mediu lipsit de lumină și apă.

O descoperire la fel de importantă a fost realizată în anul 2016, în apele lacului Vostok. Este vorba de o creatură care seamănă cu un calamar gigant care proiecta venin la o distanță de până la 45 de metri.

O descoperire la fel de ciudată a fost făcută pe o plajă din Mexic. Acolo a fost descoperită o creatură diformă cu o lungime de patru metri. Creatura era eșuată pe plaja din Acapulco și conform specialiștilor s-a descompus foarte repede.

În februarie 2013, o creatură care a fost numită skinwalker a terorizat mai mulți fermieri din New Mexico. Unul dintre fermieri a reușit să fotografieze strania apariție. Specialiștii consideră că este o creatură mutantă.

După catastrofa de la Cernobîl, din anul 1986, au fost descoperite peste 400 de animale cu malformații genetice, de la mânzi cu opt picioare, la păsări cu două ciocuri sau oi cu două capete.

Loading...

Peștii mutanți din apele de lângă Cernobîl au migrat și au ajuns până în oceanul Pacific. Oceanografi americani au filmat aceste creaturi care au o lungime de câțiva metri și pot înghiți un scafandru.

MUTANȚII

Aceeași situație a fost înregistrată și în Fukushima, după catastrofa nucleară. În anul 2013, pe o plajă din Andaluzia a fost descoperită o creatură marină necunoscută, cu o lungime de cinci metri și cap de dragon.

loading...

Comentariile sunt închise.