Descopera

MUNȚII, ANTENE CARE CAPTEAZĂ VIBRAȚIILE COSMOSULUI

Munții suscită un interes care scapă cunoașterii umane. Ei sunt apropiații cerului, despart de oameni, ei fac legătura între cer și Pământ.

Munții sunt niște antene gigantice care captează vibrațiile venite din cosmos. Apa care i-a străbătut, în subteran sau la suprafață, este impregnată cu acele misterioase curente de energie provenite din cer.

Vârfurile munților absorb și transformă forțele cosmice. Munții sunt un univers celest. Munții sunt locul care au dat omului sentimente contradictorii. Vorbim despre refugiu, spiritualitate, locul unde titanii s-au luptat cu Dumnezeu, arhanghelii cu dragonii, veșnicie.

Munții sunt în conexiune cu forțele telurice în care materia din interiorul pământului ajunge la suprafață. De-a lungul timpului, munții se transformă, se maturizează. Unii cresc, alții se micșorează, mor.

Conform tradiției hinduse lumea este formată din șapte continente care sunt separate prin șapte șiruri de munți. În mijloc se află muntele de aur sau Menu.

Muntele are o natură dublă, masculin și feminin. Masculinul este legat de vârful muntelui, de legătura cu cerul, înălțimea, puterea.

Femininul este legat de fascinație, miracol. Și pentru că vorbim despre miracol, munții Bucegi sunt considerați poli energetici. Ei sunt străbătuți de tuneluri, de locuri încărcate energetic.

În interiorul munților Bucegi există o rețea de tuneluri subterane, de zeci de kilometri, locuri unde oamenii se vindecă miraculos datorită gurii de rai și a apei vii.

Cei care au studiat aceste tuneluri susțin că munții din România comunică între ei prin această rețea. În data de 28 noiembrie, se spune că, în jurul Sfinxului, se creează o piramidă energetică.

În zona Omu, se face legătura între cer și pământ. Acolo se află gura de rai. Este locul unde nu simți oboseala, unde energiile pozitive vindecă bolile.

Un alt loc plin de mister este cascada celor 7 izvoare, între lacul Bolboci și Scropoasa. Apa care provine din 7 izvoare este creditată ca fiind cea mai pură din lume, fără azotiți și azotați. Șuvoiul de apă trece printr-un câmp magnetic care îi ordonează structura moleculară, iar străbaterea unui zăcământ de argint împiedică dezvoltarea bacteriilor.

Se spune că acestea sunt izvoarele sacre ale lui Zamolxis. În zilele cu ceață, în Bucegi apare o cărare ireală pe traseul Jepii Mici. Se spune că zona este o poartă temporală, o deschidere către lumea de dincolo.

Munții MUNȚII, ANTENE CARE CAPTEAZĂ VIBRAȚIILE COSMOSULUI

În zona numită Valea Albă au fost descoperiți turiști complet dezorientați. În această zonă, aparatele de fotografiat se resetează sau se declanșează din senin.

loading...
Comments
To Top