Descopera

MUNTELE KAILASH, LOCUL UNDE SE ÎMBĂTRÂNEȘTE MAI REPEDE

Scara către rai sau axa lumii, așa a fost numit Muntele Kailash din Tibet. Este considerat cel mai sfânt loc din lume. Unele surse antice susțin că în acest loc se află lăcașul zeilor.

Muntele este înconjurat de patru râuri, un loc plin de sacru și de cunoștințe mistice. Este considerat ca fiind reședința zeului Shiva. Tibetanii susțin că cei care urcă pe munte vor avea necazuri și ghinioane.

Forma neobișnuită a condus la ideea că muntele nu ar fi munte. Cercetătorii ruși au sugerat că muntele este o piramidă uriașă construită de oameni.
În plus, acest complex ar putea fi centrul unui sistem mondial legat de alte monumente sau situri unde s-au observat fenomene miraculoase.

Muntele are o formă perfectă și este exclus să fie în totalitate natural. Rezultatele studiilor din Tibet, ale cercetătorilor ruși ar putea schimba în mod radical înțelegerea noastră legată de dezvoltarea umanității și a civilizațiilor.

Există mai multe legende budhiste care indică faptul că acest munte a aparținut zeilor care aveau o tehnologie extraterestră. Un alt aspect misterios este legat de cei care s-au încumetat și au urcat pe munte. După 12 ore petrecute pe munte, unghiile și părul le crescuseră cât într-o perioadă de două săptămâni. Se îmbătrânește mai repede.

Este o creștere anormală cauzată de o energie misterioasă care este degajată de munte. Mulți tibetani susțin că în interiorul muntelui se află un drum care duce spre Shambhala.

loading...

În textele tibetane se scrie că Shambhala este situată la nord-vest de munte. Se mai spune că atunci când se va topi gheața se va putea vedea Ochiul.
Profesorul Muldashev susține că există două țări subterane, Agartha și Shambhala, care sunt parte din sursa de gene a umanității.

Informațiile aduse de Societatea Thule arată că există o civilizație avansată, venită din deșertul Gobi și divizată în două ramuri, Shambhala și Agartha, prima fiind centrul puterii protejată de energii necunoscute.

Muntele Kailash are o profundă semnificație religioasă. Hinduismul supune că Shiva, distrugătorul răului și al durerii, locuiește pe acest munte și este într-o stare de meditație.

MUNTELE KAILASH - MUNTELE KAILASH, LOCUL UNDE SE ÎMBĂTRÂNEȘTE MAI REPEDE

Muntele este unul dintre stâlpii lumii și este localizat în centrul a șase lanțuri muntoase, care simbolizează un lotus. Se mai spune că pe acest munte a fost înlocuit bonul, prima religie, cu buddhismul

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top