Mistere

Muntele Bugarach, locul de unde extratereștri se alimentează cu energie?

Satul francez Bugarach este situat la circa 30 de kilometri sud-vest de Carcassonne în departamentul Aude din sud-vestul Franţei. De-a lungul timpului, satul a devenit celebru pentru că se află chiar lângă Muntele Pic de Bugarach, un vârf stâncos, care, cu cei 1230 de metri ai săi , este cel mai înalt punct al lanțului de coline Corbières.

Acesta nu este un munte ca oricare altul, ci este unic în lume prin structura sa. Cea mai importantă ciudățenie a sa este faptul că straturile superioare sunt cu milioane de ani mai vechi decât cele inferioare. Din punct de vedere geologic o asemenea anomalie nu este posibilă, iar o explicație plauzibilă nu se poate găsi.

Oamenii de știință l-au analizat în nenumărate rânduri și pentru că nu au găsit nicio explicație plauzibilă l-au numit „muntele cu capul în jos„. Aceasta nu este singurul lucru inexplicabil atunci când vine vorba despre Muntele Pic de Bugarach, pentru că diverse fenomene stranii au atras atenția opiniei publice. Localnici susțin că în urmă cu zeci de ani au fost zărite primele nave extraterestre care survolau zona muntoasă în fiecare noapte. Din acest motiv, un adevărat cult al extratereștrilor s-a născut în jurul acestui munte bizar.

Se vehiculează ideea că Muntele Pic de Bugarach, din cauza structurii sale inversate, este încărcat cu energia necesară OZN-urilor pentru a efectua călătorii intergalactice. Acesta ar fi motivul pentru care în interiorul muntelui există o întreagă bază extraterestră. Această teorie este probată de zgomotele inexplicabile care se aud din interiorul lanțului muntos.

Numeroși specialiști s-au deplasat la fața locului pentru a efectua măsurători pentru determinarea provenienței zgomotului infernal. Nici până în ziua de astăzi nu s-a putut determina fenomenul straniu care se petrece în interiorul muntelui, în ciudata analizelor și măsurătorilor efectuate cu aparatură de ultimă generație.

Bugarach1 - Muntele Bugarach, locul de unde extratereștri se alimentează cu energie?

Aceste trăsături uimitoare i-au conferit muntelui o aură mistică. În fiecare an este vizitat de sute de mii de turiști care speră ca odată pentru totdeauna ca misterul Muntelui Pic de Bugarach să fie elucidat. De asemenea, Bugarach este considerat locul unde Jules Verne a găsit intrarea și sursa de inspiraţie pentru “O călătorie în centrul Pământului”.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top