Mumie extraterestră descoperită într-o piramidă din Egipt (foto)

O echipă de arheologi egipteni a descoperit, într-o piramidă, mumia unui extraterestru. Mumia măsoară aproximativ 1,50 metri și are o vechime de peste 2000 de ani.

Descoperirea este una senzațională și confirmă faptul că vechii egipteni au avut legături strânse cu ființele extraterestre. O echipă de specialiști egipteni a cercetat o piramidă de lângă orașul Lahun și din pură întâmplare a realizat descoperirea secolului.

Este vorba despre o mumie ciudată, așa cum nu a mai fost alta niciodată descoperită. Pentru că prezenta semne stranii, mumia a fost prelevată și trimisă la un laborator unde s-au realizat anumite analize.

Astfel s-a stabilit că este vorba despre o ființă stranie, extraterestră, care a murit în urmă cu peste 2000 de ani. A fost mumificată prin procedeul clasic pe care îl foloseau egiptenii și depozitată într-o piramidă de lângă Lahun. Ființa extraterestră măsoară 1,50 metri înălțime și a fost înmormântată cu mare fast.

Interesant mai este faptul că în aceeași piramidă a fost înmormântată și regina faraon Senusret II. Oare este posibil ca să fi existat o legătură între extraterestru și regina faraon?

Un alt fapt impresionant este că mumia prezintă anumite anomalii. Pe corpul acesteia au fost descoperite urme de aur pur, dar și de lut.

Loading...

Oficialii egipteni nu au făcut niciodată publică această descoperire, dar există numeroase surse din interiorul arheologilor, care au avut privilegiul să cerceteze mumia. Declarațiile lor sunt grăitoare pentru că niciunul dintre specialiști nu ar fi negat că mumia este de origine extraterestră.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și