The news is by your side.

Mumie extraterestra descoperita in Mexic

0

O mumie bizară ridică numeroase semne de întrebare cu privire la trecutul îndepărtat al planetei noastre. Creatură ciudată a fost descoperită de o familie de fermieri din Santa Rosalia de Camargo, Mexic. Chiar în curtea fermei, îngropată la câțiva metri sub pământ, se afla o mumie a unei creaturi necunoscute. Are circa 10 cm lungime, un cap alungit și trupul asemănător omului.

Miguel de la Torre, președintele Asociației de Studiu al OZN-urilor din Mexic, susține că în zona respectivă au mai fost descoperite trei astfel de mumii. La prima vedere este vorba despre o creatură necunoscută, care are aspect umanoid. Nimeni nu poate preciza cu exactitate despre ce creatură este vorba și nici dacă își are originile pe Pământ, saueste de proveniență extraterestră.

mumie-extraterestra Mumie extraterestra descoperita in Mexic

Cu toate acestea, Miguel de la Torre crede că mumia aparține unei civilizații extraterestre, care a vizitat planeta noastră în trecut. Probabil că mai multe fiinţe extraterestre au decedat și au fost mumificate pentru a fi îngropate în zona respectivă. Această teorie nu se poate confirma în prezent, dar mumia a fost trimisă unui laborator specializat pentru a se face cercetări amănunțite cu privire la proveniența sa.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și