X-Files

Mumie extraterestra descoperita in Mexic

O mumie bizară ridică numeroase semne de întrebare cu privire la trecutul îndepărtat al planetei noastre. Creatură ciudată a fost descoperită de o familie de fermieri din Santa Rosalia de Camargo, Mexic. Chiar în curtea fermei, îngropată la câțiva metri sub pământ, se afla o mumie a unei creaturi necunoscute. Are circa 10 cm lungime, un cap alungit și trupul asemănător omului.

Miguel de la Torre, președintele Asociației de Studiu al OZN-urilor din Mexic, susține că în zona respectivă au mai fost descoperite trei astfel de mumii. La prima vedere este vorba despre o creatură necunoscută, care are aspect umanoid. Nimeni nu poate preciza cu exactitate despre ce creatură este vorba și nici dacă își are originile pe Pământ, saueste de proveniență extraterestră.

mumie extraterestra - Mumie extraterestra descoperita in Mexic

Cu toate acestea, Miguel de la Torre crede că mumia aparține unei civilizații extraterestre, care a vizitat planeta noastră în trecut. Probabil că mai multe fiinţe extraterestre au decedat și au fost mumificate pentru a fi îngropate în zona respectivă. Această teorie nu se poate confirma în prezent, dar mumia a fost trimisă unui laborator specializat pentru a se face cercetări amănunțite cu privire la proveniența sa.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top