Mumia unui extraterestru descoperită într-un laborator secret din Siberia

Poliţia din Siberia a reuşit să pătrundă într-un laborator părăsit, unde a descoperit cadavrul unui extraterestru mumificat.

Cel puţin aceasta este părerea specialiştilor, care au văzut fotografiile. Mumia seamănă cu cadavrul unui pui de extraterestru, pe care specialiştii, care au activat în laboratorul secret, au efectuat numeroase analize.

Interesant este faptul că eticheta de pe eprubeta în care se află mumia extraterestră poartă data de ianuarie 2012. De aici se poate deduce faptul că experienţele au fost realizate de curând, iar din motive încă necunoscute, laboratorul a fost părăsit. Poliţia din Siberia a preluat cazul şi încearcă să găsească răspunsurile la numeroase întrebări.

De unde provine extraterestrul şi cine sunt cei care au reuşit să manipuleze genetic ADN-ul al fiinţei ciudate?

Ziarul local, Tipul Siberian, relatează că pe lângă extraterestrul din eprubetă, în laborator s-au descoperit numeroase organe umane împrăştiate peste tot. De aici s-a născut şi ipoteza că ceva straniu s-a petrecut în acel laborator şi abia apoi specialiştii au dispărut. Dar ce se putea întâmpla atât de straniu şi nimeni să nu ştie nimic?

Loading...

Medicul de origine rusă Georgy Grigorchuk, a declarat pentru presă că auzise de existenţa unor asemenea laboratoare încă din facultate, dar nu a crezut niciodată că aceste poveşti sunt reale.

extraterestru

Deocamdată, răspunsuri nu există, dar este posibil ca pe viitor cazul extraterestrului din eprubetă să se elucideze. SIngura problemă este dacă aceste informaţii se vor oferi publicului sau nu. Indiferent de rezultatul final, putem să spunem încă o dată că peste tot în lume există numeroase secrete care sunt păstrate cu sfinţenie de ochii curioşi ai publicului larg.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și