Mistere

Mu, misterul si adevarul despre un continent pierdut

Cu două mii de ani înaintea creștinismului, un gigantesc continent de scufunda în profunzimea Pacificului. Este vorba despre imperiul Mu care se întindea pe actualele teritorii ale Indiei, Mexicului, Birmaniei, Egiptului, Mesopotamiei, Birmaniei.

Cum se poate explica dispariția misterioasă a unui gigantesc popor?

Credința că a existat un continent uriaș a rămas în spiritul europenilor. Magellan a fost primul navigator care face înconjurul lumii, între anii 1517 și 1521, și face descoperirea Marii Mări a Sudului.

De la ieșirea din strâmtoarea care îi poartă astăzi numele, până în insulele Guam și arhipelagul insulelor Marianne, el nu întâlnește un petec de pământ. Trei luni a călătorit pe imensitatea oceanului, fără să vadă pământ. Churckward, un tânăr ofițer, a făcut investigații cu privire la misteriosul continent MU. În călătoriile sale ajunge la triburile Naacals. Marii preoți ai acestor triburi susțineau că strămoșii lor au fost contemporani cu populația de pe continentul Mu.

După o muncă epuizantă de câțiva ani, el a reușit să descifreze inscripții în care se făcea referire la continentul Mu. Conform acestor inscripții omenirea s-a născut în continentul Mu. Aici au locuit primii oameni, care în timp, vor ajunge la un nivel de dezvoltare extraordinar, pentru acele vremuri.

În documentul mayaș numit Codex Troano se descrie modul în care continentul Mu a dispărut. S-a produ un imens cataclism, cutremure, erupții vulcanice, în urma cărora tot continentul a fost înghițit de apele Pacificului. Se estimează că acest continent avea peste 65 de milioane de locuitori, care au pierit în urma cataclismului. Conform inscripțiilor și a artefactelor descoperite, pe continent existau 10 triburi și 7 orașe bine dezvoltate. Populația dominantă și dominatoare era de rasă albă. Sclavii acestora erau indienii.

Cercetătorii consideră că cele 550 de statui din Insula Paștelui sunt vestigii ale civilizației Mu. Inscripțiile de pe una dintre tăblițe descrie faptul că în acest continent se găseau drumuri pavate cu dale din piatră, perfect aliniate. În arhipelagul Cook au fost descoperite astfel de drumuri pavate, cu toate că în arhipelag nu există carieră de piatră.

Specialiștii susțin că insulele și arhipelagurile care se află în Pacific sunt rămășițe ale continentului Mu.
Faptul că au fost construite drumuri sau statui din piatră, fără să descoperim, astăzi, cariere de piatră, înseamnă că aceste insule făceau parte din marele continent, în care cu siguranță erau cariere de piatră. O altă construcție din piatră este impozantul portal din piatră, are peste 70 de tone, din Insula Tongatabu, care este un atol coralian și unde piatra lipsește.

mu1 - Mu, misterul si adevarul despre un continent pierdut
În ceea ce privește dispariția continentului Mu, cercetătorii a lansat o ipoteză nou. Continentul a fost lovit de un corp celestru uriaș, fapt care a dus la distrugerea continentului. Impactul a deplasat axa Pământului și a antrenat mișcări geologice. Din această cauză s-a produs cataclismul carea dus la scufundarea continentului.

Centura de foc care înconjoară Pacificul este o cicatrice gigantică, formată ca urmare a unui impact uriaș. Atlantida nu a fost decât o colonie, care aparținea acestui vast imperiu Mu.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top