Bizar

„Moș Crăciun” a ucis 39 de oameni într-un club de noapte din Turcia

Atac armat într-un club de noapte din Istanbul. Un bărbat îmbrăcat în Moș Crăciun a tras mai multe focuri de armă. 35 de persoane au fost rănite, au anunțat autoritățile.

Autorul atacului nu a fost deocamdată identificat, dar în presa turcă au apărut primele imagini cu bărbatul îmbrăcat în Moș Crăciun. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din clubul de noapte.

UPDATE ora 4:00. Un bărbat care se afla în clubul Reina a relatat pentru presa din Turcia ce s-a întâmplat în local, în momentul producerii atacului.

„Eram în club, ne distram. La un moment dat, lumea a început să alerge, iar oamenii au început să sară peste mine. Soția mea a fost împușcată între trei locuri.

La un moment dat am leșinat, din cauza mirosului de praf de pușcă, iar când m-am trezit, soția mea și alți oameni erau într-o baltă de sânge. Am mers apoi spre o ambulanță și spre polițiști, care mi-au zis Nu te mișca sau vei deveni o victimă. Trupele de intervenție au mers apoi înăuntru”, a relatat bărbatul, potrivit CNN Turk.

UPDATE ora 2:45. Guvernatorul din Istanbul a descris tragedia ca un „atac terorist” îndreptat împotriva unor persoane nevinovate care au venit în club pentru a sărbători trecerea în noul an.

UPDATE ora 2:25. Autoritățile au confirmat că 35 de persoane au fost ucise și alte 40 au fost rănite. Anunțul a fost făcut de guvernatorul din Istanbul, Vasip Sahin. Una din persoanele ucise este un polițist. Sahin a precizat că este vorba despre un singur atacator. Cu toate acestea, alte surse spun că două persone au deschis focul.

Atacul armat a avut loc în clubul Reina din Istanbul la ora locală 1:30. În local se aflau, la momentul producerii atacul, circa 700 de persoane.

CNN Turk relatează despre un bărbat, îmbrăcat în Moș Crăciun, care a intrat în local și a început să tragă la întâmplare.

atac-armat-istanbul "Moș Crăciun" a ucis 39 de oameni într-un club de noapte din Turcia

Martorii au relatat că, imediat după ce s-au auzit focurile de armă, mai multe persoane au sărit în apă, clubul fiind situat pe unul din malurile Bosforului.

Libertatea

loading...
Comments
To Top