Take a fresh look at your lifestyle.

MORȚII NU SUNT ABSENȚI, CI INVIZIBILI

Fondatorul spiritismului este Alan Kardec. Moare în anul 1869, dar lasă după el un adevărat fenomen, care va fi preluat de personalități ale vremii.

Victor Hugo, 1802-1885, a devenit un susținător al spiritismului, după moartea fiicei sale, Leopoldine, care s-a înecat împreună cu soțul ei.

Conform spuselor sale, are șocul vieții, în momentul în care, în una din nopți, fiica și ginerele îi apar în carne și oase. Bulversat de această viziune el a declarat că morții nu sunt absenți, ci invizibili. Viața terestră este doar o etapă în evoluția noastră.

Un alt caz celebru este cel al lui Andrew Jackson Davis. În una din ședințele de spiritism, care se produce în anul 1844, a avut o viziune care a surprins pe mulți. El a vorbit despre existența unei planete, de dimensiuni mici și care ar fi fost a noua planetă, în ordinea descoperirii.

Se referea la planeta Pluton care a fost descoperită în anul 1930. Viziunile sale nu s-au oprit aici. El a vorbit despre invenția automobilului, a avionului și a mașinii de scris.

Edgar Cayce, 1877-1945, a avut capacități mediumice excepționale. El a mai fost numit profetul adormit, pentru că viziunile sale și capacitățile mediumice se produceau în timpul somnului.

Loading...

La vârsta de cinci ani a suferit de o boală grea, perioadă în care a intrat în comă. El a declarat că, după ce s-a însănătoșit a devenit alt om. El a început să facă profeții, în urma viziunilor pe care le avea în somn sau când era în transă.

El a făcut profeția că în California va avea loc un mare cutremur care va duce la înghițirea acesteia de către ocean. Orașele Los Angeles și San Francisco vor fi distruse în întregime.

Alte profeții celebre se refereau la fenomenul de inversare a polilor magnetici și la prăbușirea unor mari puteri ale lumii. Constatăm că unele din profețiile sale au început să se producă.

El a susținut că inversarea polilor magnetici va duce la bulversări geologice. Orașele New York și Conneticut vor fi grav afectate. El a mai susținut că vulcanii Etna și Vezuviu vor erupe și că vor fi multe victime și pagube materiale.

În ceea ce privește recesiunea economică, vezi China, SUA, Rusia. Despre dispariția Atlantidei, Cayce a susținut că atlanții au fost victimele unui cumul de forțe. Este vorba despre forțe electrice, gaz natural, care au acționat nu numai la suprafața pământului ci și în interior, producând o explozie catastrofală. Continentul s-a rupt în bucăți și a fost înghițit de apele mării Sargaselor, care se află în apropiere de Bahamas.

Cayce a fost primul care a susținut că sub Sfinxul și Marea Piramidă din Egipt, există camere care conțin documente de o importanță uriașă pentru omenire. Câțiva ani mai târziu, de la profeția sa, au fost descoperite aceste camere secrete.

În ceea ce privește stabilitatea mondială el a susținut că economiile țărilor vor fi în declin, a făcut comparație cu anul 1929.

Despre religii, el susținea că acestea vor produce violențe în țările sărace. Diferințele rasiale și religioase vor conduce la pierderea multor vieți.

morti-bizare

În ceea ce privește universul el a spus că multe planete pe care omenirea nu le cunoaște sunt populate de civilizații avansate. El susținea că omenirea a avut deja contacte cu aceste civilizații.

Cayce a fost un medium celebru, unii îl consideră cel mai mare, care avea capacitatea de a vedea interiorul corpului unui bolnav, stabilind boala de care suferă.

loading...

Comentariile sunt închise.