Morti misterioase din secolul XX (partea a II-a)

1963: Sam Cook, mort la 33 de ani, verdict oficialmoarte accidentala” . Sam Cook a fost unul dintre cei mai mari cântăreți de culoare america. Sam Cook era implicat în lupta pentru drepturile civile ale populației de culoare din SUA. Cântărețul a fost este împuscat accidental” într-un apartament de hotel.

1963: Johhny Burnette; Mort înecat; barca care pescuia Johnny a fost lovita de un vas de mare tonaj, Burnette a murit innecat.
22 noiembrie 1963: Președintele american John Fizgerald Kennedy este ucis la Dallas.

1965: Bobby Fuller, verdict oficial, sinucidere. Bobby este găsit în propria mașină, bătut mar și stropit cu benzina. Politia decide…a fost sinucidere.

1967: Ottis Reding; accident de avion, desigur.
1968: Frankie Lymon; supradoza de droguri.
1969: Brian Jones, mort înecat în bazinul lui de acasă.
1969:  Sharon Tate, actriță, ucisa bestial de membri familiei Manson.
1970: Jimi Hendrix; Moare in timpul somnului înecat de propria lui voma.
1970: Alan Wilson; sinucidere.
1970: Janis Joplin; supradoza de droguri.
1971: Devon Wilson; cântăreață și ex prietena lui Jimi Hendrix. Cade de la fereastra.
1971: Jim Morison supradoza de droguri, sau sinucidere. Ani de zile Morrison a fost sub supravegherea F.B.I, J. Edgar Hoover spunea despre el caîncearcă sa provoace haos”. Biroul supraveghea permanent pe toți cei care ii consideracapabili sa creeze haos in rândul tinerilor”
1973: Berry Oakly; accident de motocicleta.

1973: Brucee Lee (1940-1973) actor. Suspecții? Triadele. 5%. Celebra mafie chinezeasca cerea taxa de protecție starurilor de cinema din Hong Hong, Bruce Lee refuzând acest lucru, ar fi fost lichidat de mafioți prin otrăvire. Maeștri artelor martiale: 30% deranjați de faptul ca Bruce Lee le dezvăluia occidentalilor tehnici secrete de lupta (Moartea o survenit prin celebra lovitură mortala, Dim-Mak). Serviciul de spionaj chinezesc. 1%. Deranjat de postura în care era pus de Bruce Lee în filmele turnate de el.

Loading...

1976: Keith Relf; The Yardbirds; Verdict oficial accident prin electrocutare. Keith avea 33 de ani.

1977: Elvis Presley, are un atac de cord în urma unui consum masiv de barbiturice. A murit in timp ce era pe toaleta.

1979: Sid Vicious, verdict oficial, mort din cauza unei supradoze de heroina la 21 de ani, cântăreț de muzica punk. Cu puțin timp in urma se întâmplase în viata lui Sid un lucru macabru în oct. 1978, politia new-yorkeză a intrat în camera 100 a hotelului Chelsea, acolo o găsește pe Nancy Spungen moartă, înjunghiată cu un cuțit în abdomen lângă ea Sid , inconștient. Deși a fost considerat principalul suspect al crimei, Sid a fost scos pe cauțiune. Sid Vicious moare cateva luni mai târziu ca urmare a excesului de droguri.

1980: John Lennon; asasinat. Fostul Beatles,  a fost ucis în mod brutal de un dereglat psihic MARK DAVID CHAPMAN. Un motiv pentru care ucid, acest gen de indivizii, este dorința de celebritate, dar Chapman a refuzat permanent sa intre în contact cu presa, cuvintele lui repetate mereu au fostnu doresc publicitate”. Ciudat? Chapman a lucrat pentru companii de apărare ce aveau legături cu C.I.A. La audierile post crima, prezenta simptome de hipnoza. În aceasta lumina unii adepți ai teoriei conspirației susțin ca CIA pregătea ilegal un proiect de a forma asasini programați, ( proiectul MK-Ultra). Chapman fiind un simplu pion al celebrei agenții.
Într-o broșură care a însoțit albumul original Magical Mysteri Tour, exista o poza cu John și alături de el este un indicator care spune cea mai buna cale de urmat este cu MD&C” acestea sunt inițialele lui Mark David Chapmann.

1981: Celebra actriță Natalie Wood, moare într-un accident ciudat, în cursul unei croaziere pe un yaht, cade în apa (fără ca nimeni din anturajul ei sa observe) și moare înecată.

1983: Dennis Willson, Beach Boys a murit înecat.

1984: Marvin Gaye, a încetat din viaţă, fiind împuşcat mortal de tatăl său. Incidentul nefericit a avut loc după ce Gaye a intervenit într-o ceartă între părinţii săi. Marvin Gaye a fost şi compozitor şi producător, el câştigând două premii Grammy.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...