Conspiratii

MORȚI MISTERIOASE ALE JURNALIȘTILOR CARE AU ANCHETAT EVENIMENTELE DIN 11 SEPTEMBRIE 2001

Trei jurnaliști americani, care au făcut anchete proprii asupra tragicelor evenimente din 11 septembrie 2001, au murit la interval de 24 de ore. Fiecare dintre acești trei jurnaliști se pregătea să facă dezvăluiri despre aceste evenimente.

Bob Simon era vedeta postului de televiziune CBS și a murit într-un accident de mașină, în 12 februarie 2015. David Carr a murit la vârsta de 58 de ani, la birou. Diagnostic, embolie cerebrală. Ned Colt, reporter la NBC, este mort la Boston, la vârsta de 58 de ani, infarct. Cei trei jurnaliști au efectuat o anchetă proprie asupra evenimentelor din septembrie și se pregăteau să difuzeze un documentar, pe această temă. Cei trei se aflau în legătură directă cu Kremlinul, care le pusese la dispoziție toată arhiva rusească, referitor la acele evenimente.

Kremnilul are o arhivă impresionantă cu documente care descriu aceste evenimente. În data de 10 februarie, cu trei zile înainte ca cei trei să moară, Putin a transmis omologului său, Obama, că va da publicității toate documentele incomode pentru SUA, cu privire la tragicele evenimente, dacă SUA va continua să se implice în Ucraina.

În anul 2005, ministrul afacerilor externe din Rusia a contramandat o conferință de presă, în ultimul moment. Obiectul conferinței de presă era prezentarea unor documente care vizau 11 septembrie 2001.
După moartea celor trei jurnaliști, postul de televiziune CBC, care urma să difuzeze documentarul, a anunțat că renunță să mai difuzeze filmul. În anul 2008, Putin, pe atunci premier al Rusiei, a apărut la televiziunea de stat din Rusia, spunând că versiunea pe care americanii au lansat-o, cu privire la cauzele și autorii atentatului, sunt false.

Intervenția lui Putin a fost o amenințare pe care el a făcut-o americanilor, arătându-le pisica. Administrația americană nu a avut nici o reacție. Teza conform căreia versiunea oficială nu este adevărată se bazează pe o conspirație a administrației SUA. Conform unor foști angajați ai administrației americane, SUA au știut de actul terorist care se va produce și au lăsat lucrurile să se desfășoare, conform unui plan diabolic, sau SUA sunt autorii acestui atentat. În 12 septembrie, a doua zi după atentat, administrația Bush a permis unui număr mare de arabi , din Arabia Saudită, să părăsească teritoriul SUA, fără să fie anchetați. Foști angajați ai administrației prezidențiale au afirmat că după evenimentele din 11 septembrie, SUA au putut să-și pună în practică toate planurile legate de lumea arabă.

11 septembrie - MORȚI MISTERIOASE ALE JURNALIȘTILOR CARE AU ANCHETAT EVENIMENTELE DIN 11 SEPTEMBRIE 2001

În unul din Turnurile Gemene își avea sediul compania Enron, implicată într-un mare scandal financiar și bursier. A fost ocazia ca toate documentele companiei să dispară și scandalul financiar, în care erau implicate nume grele, să fie stins. Încă din iulie 2001, autoritățile americane aveau informații despre ceea ce avea să se producă în 11 septembrie, primind avertizări pe diferite canale.
n 10 septembrie, stafful de la Pentagon a anulat un zbor, din motive de securitate. În dimineața zilei de 11 septembrie, armata americană a făcut mai multe zboruri în care simulau atacuri aeriene.

loading...
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top