Take a fresh look at your lifestyle.

Mormantul lui Iisus nu este in Ierusalim, ci in Shingo, Japonia!

O veche povestire japoneză susţine că mormântul lui Iisus se afla în Shingo din regiunea Amori, Japonia. Legenda mai spune că Iisus după ce a fost omorât, a înviat şi nu s-ar mai fi ridicat la cer ci şi-a continuat viaţa. În acest fel a ajuns în Japonia, unde a trăit până la venerabila vârsta de 106 ani. Aici a avut o familie numeroasă şi o soţie.

Winfred Bird, un cercetător britanic, a pornit pe urmele legendei lui Iisus. Ajuns în Shingo, o localitate unde trăiesc aproximativ 3000 de oameni, a fost şocat când a fost îndreptat cu atâta uşurinţă spre mormântul fiului lui Dumnezeu.  Nu degeaba regiunea este vizitata anual de mii de turişti curioşi de mormântul misterios care se presupune a fi cel al lui Iisus. Aproape oricine te poate îndruma către locul în care ar fi îngropat, de fapt, Mântuitorul!

Odată ajuns la mormanul mântuitorului, Winfred Bird, susţine că a găsit 2 morminte sărăcăcioase, având două cruci de lemn. Într-unul s-ar găsi o plăcuţă metalică, o ureche a unui frate mai mic al lui Iisus, Isukiri, şi o şuviţă din părul Fecioarei Maria. Iar în celălalt mormânt este înmormântat chiar Iisus. Până în prezent nimeni nu poate confirma veridicitatea acestor fapte, singura sursă care confirmă această ipoteză sunt cuvintele dinDocumente Takenouchi”. Aceste documente au fost copiate  acum 1500 de ani după alte manuscrise şi mai vechi care ar atesta varianta că Iisus a trăit până la 106 ani în Shingo, unde a murit şi a fost înmormântat.

Dacă se confirmă veridicitatea poveştii japoneze atunci religia creştină suferă o modificare asupra percepţiei asupra Tatălui cât şi a Fiului, dar nu în ultimul rând asupra ideii de Biserică.

loading...

Comentariile sunt închise.