Mistere

Bizar

Monumentele megalitice – puncte energetice ale Terrei in Romania

2views

Zonele au fost botezate de cercetatori fenomenepuncte de dragoste” pentru ca numai aici se afla megaliti antropomorfi, stanci ciudate cu forme de neinteles, carora nimeni nu le cunoaste originea, toate destinate parca sa ramana un vesnic mister. Dar daca aceste forme de piatra sunt de fapt chiarcopii” ai Pamantului zamisliti diniubirea” energetica a Cerului pentru Pamant? Asa s-ar explica varfurile antropomorfe dintriunghiul misterios” al Carpatilor, Omul, Babele si Sfinxul, prunci de granit nascuti inculoarul” energetic de o putere incalculabila care sesimte” deasupra Romaniei.

Sfinxul – cea mai misterioasa alcatuire din Carpati ramane Sfinxul din Bucegi, megalitul aflat la 2.000 de metri inaltime si care seamana tulburator cu Sfinxul egiptean. Nicio indicatie despre provenienta acestui monument megalitic. Nu exista niciun indiciu care sa conduca la un raspuns, nicio inscriptie, niciun document . E destul de dificil sa crezi ca vantul si ploile au putut sapa o stanca astfel incat sa reprezinte un cap omenesc. Cu atat mai mult cu cat in jurul lui se afla un spatiu liber care te face sa te gandesti la un amplasament ales anume.

Muntele sacru, Kogaion -muntele cu doua varfuri”, Omu. InGeografia” sa, Strabon numeste muntele considerat sacru de daci Kogaion, fiindca se zice ca aici era locuinta zeului lor, Zamolxis. Dar nimic nu arata ca acest munte ar fi Varful Omu, iar disputa in jurul Kogaionului nu a fost nicicand transata si nimeni nu a putut spune cu precizie daca aici era intr-adevar locuinta marelui zeu adormit. Si totusi, pe Varful Omu exista o stanca izolata complet, ce poate fi consideratacapul” muntelui, adicavarful aflat in varf” si care a fost socotitatronul lui Zamolxis”. Dar asta face misterul mai greu de patruns.In jurul varfului apar, la anumite intervale de timp, conuri de lumina alb-laptoasa care se rotesc, inele compacte de nori… Aici s-au inregistrat semnale radio, dar venite nu din aer, ci dinspre interiorul muntelui. Masuratorile arata un nivel energetic nemaiintalnit nicaieri, un camp care amplifica dincolo de intelegere orice perceptie extrasenzoriala. Polovragi – dincolo de munti, de cealalta parte a tarii, se afla

Polovragi, misterioasapestera fara capat”, cu semne de locuire datand din paleolitic. Aici, in galeriile al caror capat nu s-a aflat niciodata, se spune ca s-ar afla mormantulzeul ascuns” al dacilor, Zamolxis cel disparut, sau doar adormit, ascuns undeva in bezna subterana. Departe de intunericul fara sfarsit al pesterii,triunghiul de energie” se inchide intre altarele megalitice ale uimitoarei alcatuiri de la Sarmisegetusa. Acolo, pe un platou aproape inaccesibil, imprejumit pe trei parti de prapastii adanci, langa cel mai izolat dintre altarele dacice se afla patru inscriptii intr-o limba pe care n-a descifrat-o nimeni. Se zice ca ar fi limba de la inceputul omenirii, limba Lemuriei, continentul pierdut pentru vecie.

romania

Un altcopil” al Pamantului, nascut intr-unpunct de dragoste”, este o stanca cu forma de cap, exact ca si Sfinxul din Bucegi, si care se pare ca este adevaratul mormant al lui Iisus. Nerecunoscut oficial de Biserica, locul corespunde tuturor detaliilor din Biblie si nu este inauntrul Ierusalimului, ci dincolo de zidurile vechii cetati. Stanca avand aspect decapatana”, Golgota in limba aramaica (si in Romania exista Muntii Capatanii), are in fata intrarii un sant prin care se rostogolea un bloc de piatra care inchidea intrarea in mormant.Constructia” a fost descoperita in 1893 de un grup de crestini englezi, care au si creat la Londra oAsociatie a Mormantului din Gradina”.

Loading...
loading...