Take a fresh look at your lifestyle.

Monstru de dimensiuni impresionante filmat in Raul Foyle din Irlanda

Evenimente stranii se petrec în diverse locuri ale globului. Unele sunt în cele din urmă explicate, în timp ce altele rămân învăluite într-un mister greu de digerat. Astfel, o filmare impresionantă a unui monstru marin a fost realizată în clipa în care un grup de actori se afla în timpul filmării unui film. Scenele s-au petrecut pe Râul Folye din Irlanda și după cum se poate observa din imaginile alăturate, un monstru de dimensiuni impresionante, cel puțin 10 metri, trece fără nicio problemă printre bărcile actorilor.

Acest monstru marin este pentru prima dată când a fost observat în Râul Foyle și este deja comparat cu cel din Loch Ness, Scoția. Aceste animale, din punct de vedere taxonomic nu fac parte din nicio specie, dar cu toate acestea ele există. Monstrul din Loch Ness este unul din cele mai cunoscute animale studiate de criptozoologie. Evidențele despre existența acestui animal sunt alcătuite din puține, dar mult disputate, fotografii și înregistrări cu sonarul: nu au fost descoperite schelete, urme, exemplare vii sau țesuturi. Localnicii l-au botezat Nessie, un nume folosit azi în toată lumea, încă din anii 1950.

După ce aceste imagini au devenit publice, pe lângă monstrul din Loch Ness, natura ne arată că mai avem un monstru în Lacul Foyle. Probabil că în viitor specialiștii vor descoperi cum se nasc aceste animale atât de singuratice și cum își duc existența.

loading...

Comentariile sunt închise.