Descopera

Monseniorul Gianfranco Basti: „Există nenumărate dovezi în Biblie cu privire la existența extratereștrilor”

Monseniorul Gianfranco Basti, chiar înainte de moartea sa, a acordat un interviu unui post de televiziune italian în care susținea că oamenii trebuie să conștientizeze strânsa legătură dintre extratereștrii și Biblie.

Această idee poate fi una stranie pentru cei mai mulți dintre credincioși, însă în zilele noastre Biserica pare să arate o deschidere incredibilă asupra extratereștrilor. Monseniorul Gianfranco Basti pare a fi cel care împinge Vaticanul, dar și întreaga Biserică, spre acceptarea ideii că nu suntem singuri în vastul Univers. El a colaborat pentru mai mulți ani cu Agenția Spațială Italiană și a elaborat numeroase studii cu privire la Univers. Mai mult de atât, monseniorul a fost convins că, în urma analizării minuțioase a Bibliei, extratereștrii au jucat un rol semnificativ în dezvoltarea civilizației umane.

Basti susține că în zorii civilizației umane, atunci când s-au petrecut întâmplările Biblice, a existat un contact continuu cu o civilizație extraterestră. De asemenea, în Biblie se fac nenumărate referiri la giganți sau chiar și la diverse obiecte luminoase care coborau din cer. Acestea erau numite care de foc și trimiteau pe Terra diverse informații și controlau personaje cheie care au contribuit la dezvoltarea civilizației umane.

Aceste personaje, precum Moise sau alții, primeau ordine din ceruri pentru a conduce oamenii pe un drum ales de creatori. Aceștia, în esență, nu sunt alții decât o specie extraterestră, încă necunoscută nouă.

După creaţie, omenirea era fără păcat şi toate în lume erau “foarte bune” (Geneza 1:31). Când primul om a păcătuit (Geneza 3) aceasta a cauzat căderea omenirii, care a avut ca rezultat probleme de tot felul, boală şi în final moarte. Chiar dacă animalele nu au păcat personal înaintea lui Dumnezeu (ele nu sunt fiinţe morale) cu toate acestea ele suferă şi chiar mor (Romani 8:19-22).

Iisus Hristos a murit pentru a îndepărta pedeapsa pe care noi o meritam pentru păcatele noastre. Atunci când El se va întoarce, va desfiinţa multe aspecte ale blestemului care au existat de la Adam şi în final va îndepărta toate aspectele blestemului (Apocalipsa 21-22). De notat că Romani 8:19-22 spune că toată creaţia aşteaptă cu nerăbdare acest moment! De asemenea, este important de notat că Hristos a venit pe pământ să moară pentru omenire şi că El a murit doar o dată (Evrei 7:27; 9:26-28; 10:10).

loading...

alieni bibbia - Monseniorul Gianfranco Basti: "Există nenumărate dovezi în Biblie cu privire la existența extratereștrilor"

Chiar dacă la vremea respectiva Vaticanul nu părea pregătit pentru acceptarea acestor teorii, în ultimii ani a arătat o deschidere mai mare față de această idee. De nenumărate ori, oficialii Sfântului Scaun s-au arătat interesați de viața extraterestră și în cele din urmă, chiar și Papa susține în ziua de astăzi că extratereștrii ar putea să fie frații noștri sau chiar creatorii.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top