Modificarea structurii ADN cu acordul extratereștrilor: Rasa umană, împărţită în două: mentalişti şi «idioţi»

0

Situaţia politico-militară mondială dă senzaţia că s-a instalat haosul în întreaga lume. În opinia analistului militar Sebastian Sârbu, vicepreşedintele Academiei Naţionale de Securitate şi Organizarea Apărării (ANSOA), este însă vorba despre o dezordine controlată, cu un scop precis şi terifiant.

În urmă cu ceva vreme, mai multe organizaţii conspirative din Est şi din Vest şi-au dat mâna într-un proiect de cercetare a energiei psihice. Cu trecerea timpului, proiectul s-a transformat în cel mai mare program de control al minţii, respectiv de manipulare a mentalului colectiv, scrie Libertatea.

Nu e ceva nemaivăzut, se ştie că serviciile secrete au fost implicate de-a lungul istoriei în realizarea de tehnici şi acţiuni de război psihologic de «spălare a creierelor», în vederea «descompunerii morale a adversarului-ţintă». În epoca modernă, practicile au devenit mult mai operative, fiind favorizate de progresul tehnic şi de noile descoperiri ale ştiinţei”.

Ce legătură are asta cu ce se întâmplă acum în lume? Conform analistului, toate mişcările politico-militare sunt parte a proiectului sus-amintit şi au ca scop final împărţirea umanităţii în două rase distincte: una dominantă, cea a mentaliştilor, şi una supusă, marea masă, numită sarcastic de creatorii controversatului proiect “rasa idioată”. Pare un scenariu de film SF, dar, din păcate, nu este, ne asigură Sebastian Sârbu. Transformarea oamenilor pentru a se încadra într-una dintre cele două “specii” s-ar face prin modificarea ADN-ului, pentru care se pare că n-ar fi necesară vreo intervenţie convenţională, invazivă, ci tocmai energia mentală, psihologică de care vorbeam mai sus.

La baza programului stă teoria rezonanţei morfogenetice

Cum a apărut această idee? În cadrul unui experiment derulat pe maimuţe, mai exact pe specia Muscata fuscata (macacul japonez), s-a observat transmiterea unui tip de comportament la distanţă, fără interacţiune. Mai exact, după ce unele exemplare şi-au spălat hrana înainte de a o mânca, alte exemplare, din aceeaşi specie, le-au copiat, după un timp, deşi se aflau în altă zonă geografică! Între cele două grupuri, repetăm, nu s-a înregistrat vreun contact convenţional. Singura explicaţie a fost că informaţiile au fost transmise mental. Plecând de la asta, cercetătorii au tras o concluzie îndrăzneaţă: ADN-ul poate fi modificat la distanţă.

Singura condiţie: exemplarele vizate să fie din aceeaşi specie. Aşa s-a născut teoria câmpurilor morfogenetice, care aparţine omului de ştiinţă Rupert Sheldrake. Potrivit acestei teorii, dacă un număr critic de indivizi ai unei specii omogene dobândeşte o nouă însuşire sau învaţă un anumit comportament, ceilalţi indivizi ai speciei vor prelua în mod automat noile calităţi, chiar dacă între ei nu există un contact direct. Sheldrake a numit contactul neconvenţional “rezonanţă morfogenetică”. N-a trecut multă vreme până ca această descoperire să-şi găsească aplicaţia în plan uman. Cercetările au fost efectuate asupra conştiinţei, răsturnând fizica şi biologia clasică, conform cărora conştiinţa ar fi un aparat fizico-chimic, izolat spaţio-temporal.

Rezonanţa morfogenetică nu s-ar retrânge doar la sistemele vii, ci ar sta şi la baza formării cristalelor şi ar fi atemporală, bazată pe legea sincronicităţii. Ceva similar menţiona în lucrările sale psihologul Carl Gustav Jung, pe la mijlocul secolului al XX-lea. “Folosind legea sincronicităţii, legea atracţiei speciilor omogene şi informaţiile tridimensionale, s-a trecut la modificarea ADN-ului uman. Practic, s-a observat că prin transmiterea unor informaţii de tip tridimensional pe cale morfogenetică poţi modifica mai bine ADN-ul şi comportamentul uman decât prin metodele clasice de laborator ale ingineriei genetice. De altfel, alimentele modificate genetic fac parte din acelaşi program ultrasecret de alterare a fondului genetic şi de împărţire a umanităţii în mentalişti, rasa evoluată, şi idioţi”, explică Sebastian Sârbu.

Extratereştrii ar fi implicaţi în aceste schimbări

În acest proiect controversat s-ar regăsi mişcarea New Age, Organizaţia Scientologică, Ştiinţa Energiei Alternative, Rozacrucienii şi Raelienii, care, printr-o organizare de tip “năvod”, ar deţine controlul asupra factorilor de putere din SUA şi asupra deciziilor acestora, cu concursul serviciilor secrete partenere. Să nu uităm nici de faptul că Edward Snowden, fost angajat la CIA şi NSA, a dezvăluit că guvernul SUA ar fi controlat de o “rasă extraterestră”!

Această rasă nepământeană ar fi implicată în procesul de selecţie al elitei, pentru a o asimila şi forma împreună rasa mentalistă, urmând ca restul, majoritatea populaţiei Terrei, să deservească interesele echipei de “genii”. Extratereştrii ar fi contribuit, conform lui Sebastian Sârbu, cu resurse foarte importante la acest program – tehnologii şi informaţii despre care noi vom afla abia peste vreo 100 de ani, cum aflăm acum despre tunuri cu laser, drone şi alte arme sofisticate.

“Elementele care fac parte din aceste organizaţii oculte au acces la tehnologii şi informaţii care sunt folosite pentru un control extrem de subtil al populaţiei şi prin care se doreşte obţinerea supremaţiei rasei mentaliste şi instaurarea unei elite de geniocraţi, a unei elite ştiinţifice. Prima etapă a acestui proces de selecţie a luat forma controlului populaţiei din punct de vedere politic, militar, social şi ecologic. După o vreme, veţi vedea că se va solicita o formă de guvernare mondială”, a concluzionat vicepreşedintele ANSOA.

Capacităţile intelectuale ale populaţiei, degradate prin mai multe procedee

adn - Modificarea structurii ADN cu acordul extratereștrilor: Rasa umană, împărţită în două: mentalişti şi «idioţi»

Organismele modificate genetic şi schimbarea climei prin folosirea armelor psihotronice fac parte din programul amplu de inginerie genetică şi psihotronică menit să ne altereze ADN-ul, afectându-ne sănătatea fizică şi mentală, dar şi capacitatea de reproducere. Mai mult, prin schimbarea frecvenţei energetice Schumann a Pământului, aflată în relaţie de interdependenţă cu organismul uman, capacitatea de învăţare, creativitatea şi dezvoltarea cerebrală vor fi degradate şi, într-un final, anihilate. “Efectele încep să se vadă deja, iar viitorul este impredictibil, chiar şi din perspectiva celor care deţin sau încearcă să deţină supremaţia pe plan global. Să nu uităm că joaca de-a Dumnezeu nu a dus niciodată la ceva bun…”, a mai spus pentru Libertatea analistul militar Sebastian Sârbu.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și