Mozaic

MOARTEA VINE ÎN BAIE. CAZURI CELEBRE

Whitney Huston a fost numită Vocea. În anul 2012, la vârsta de 48 de ani, a fost găsită moartă in cadă. Anchetatorii au declarat că moartea survenise cu șase ore înainte.

Ceea ce este ciudat este faptul că apa din cadă, după șase ore, avea o temperatură de 33 de grade Celsius. S-a spus că în momentul producerii tragediei, apa avea o temperatură de 66 de grade Celsius. Despre moartea marii artiste s-a spus foarte puțin. Comunicatul era unul lapidar.

Cauza morții ar fi fost un cocktail de medicamente, droguri și alcool. În apartamentul pe care îl ocupa în hotelul unde s-a produs tragicul eveniment, nu au fost descoperite droguri.

Mama vedetei a declarat că a vorbit la telefon cu celebra artistă cu o jumătate de oră înainte de producerea morții. Aceasta discuta normal și stabilise o întâlnire cu mama sa.

La trei ani de la decesul divei, o altă tragedie avea să lovească familia. Fiica sa, Bobbi Kristina, avea să moară la vârsta de 22 de ani. Bobbi a fost descoperită căzută în baie. A urmat o perioadă de câteva luni, timp în care a fost in comă profundă. Inevitabilul s-a produs după șase luni.

După mai multe luni de anchetă s-a descoperit că Nick Gordon, iubitul lui Bobbi, se face vinovat de moartea acesteia. El i-a preparat un cocktail mortal din droguri, medicamente și alcool.

loading...

Familia lui Bobbi l-a dat în judecată, iar instanța a hotărât o despăgubire în bani de 36 milioane de dolari.

Claude Francoise a fost un mare cântăreț francez. A avut parte de o moarte stupidă. Așa au scris marile cotidiene ale vremii. Se întorsese dintr-un turneu pe care-l efectuase în Elveția.

După ce a dat mai multe telefoane și a vorbit cu prietenii a decis că are nevoie de o baie. A fost descoperit în baie electrocutat de un aparat de masaj.

Whitney Huston - MOARTEA VINE ÎN BAIE. CAZURI CELEBRE

În 16 august 1977, Elvis Presley este descoperit mort în baia luxoasei sale reședințe de la Memphis. Jurnaliștii au scris că timpul s-a oprit în momentul in care știrea a făcut înconjurul lumii. La 40 de ani de la moartea sa, există multe întrebări despre cauzele morții sale. Sinucidere, droguri, medicamente?

loading...
To Top