Take a fresh look at your lifestyle.

MOARTEA, O ALTĂ FORMĂ DE VIAȚĂ

Pierre și Marie Curie, Alexander Dumas, Victor Hugo, Hașdeu, cu toții au fost preocupați de spiritism.  Putem comunica cu cei care nu mai sunt printre noi?

Trăim cu această curiozitate care poate bulversa existența noastră. Marele psihanalist Freud a fost interesat de comunicare cu cei care au trecut în lumea drepților, efectuând în acest sens mai multe studii.

Contactul se realizează printr-o comunicare senzorială. Poate să fie o comunicare senzorială în care se aud voci sau poate să mai fie vizuală, tactilă, olfactivă, uneori simțim mirosurile specifice celui dispărut. În anul 1995, jurnalista Patricia Darre de la Radio France a fost eroina unei întâmplări ieşite din comun. În una dintre nopți ea a fost trezită de o voce care i-a spus să scrie pe o bucată de hârtie un mesaj.

Jurnalista a declarat că mâna sa a început să scrie automat, uneori cu greșeli, ea neputând coordona mișcarea. Mesajul era unul simplu. Ea devenise un mesager al celor aflați în altă lume. Ea comunică și în prezent cu spiritele.

În România, în comuna Cioroiași, județul Dolj, Florentina Morcov comunica cu morții. Ea a murit acum câțiva ani, iar sătenii susțin că ea le aducea mesaje importante de la cei decedați.

Dacă lucrurile stau așa, ne putem întreba dacă morții au murit cu adevărat?

Loading...

În anul 1969, BBC a difuzat un amplu reportaj despre doctorul leton, Konstantin Raudive, care a pus la dispoziția jurnaliștilor de la BBC o bandă pe care erau înregistrate vocile lui Hitler, Musollini și Stalin, în timp ce purtau un dialog cu medicul Raudive. Specialiștii au examinat banda și au constatat că vocile erau ale celor trei. Scepticii susțin că aceste voci sunt interferențe ale undelor radio.

În anul 1853, Victor Hugo aflat în exil în SUA a făcut furori cu şedinţele de spiritism pe care le organiza.
La o ședință de spiritism, pentru Hugo și prietenii lui aflați la această şedinţă a fost o emoție uriașă, un șoc, atunci când fiica lui Hugo, Leopoldine, care murise înecată în anul 1843, împreună cu soțul său, a apărut în camera unde se desfășura ședința de spiritism.

După ce și-a revenit din acest șoc, celebrul scriitor a afirmat că morții sunt invizibili, că ei nu au murit . Moartea este doar o etapă către o altă lume și o altă viață, spunea scriitorul.

Thomas Edison, celebrul inventator american, a lucrat ultimii ani din viața sa, a murit în anul 1931, la un dispozitiv cu ajutorul căruia ar fi trebuit să comunice cu cei trecuți în lumea celor drepți.

Sunt celebre ședințele de spiritism pe care celebrul romancier Arthur Conan Doyle le făcea în casa sa, în prezența multor prieteni. El discuta cu fiul său, mort într-un tragic accident, dar și cu fratele său, decedat la o vârstă fragedă.
Prietenii lui au declarat că au fost marcați de aceste ședințe de spiritism. Vocea fiului lui Doyle era reală și purta discuții cu tatăl său despre ce avea să se întâmple în viitorul apropiat.

Vocea fiului îl punea în gardă cu privire la necazurile care urmau să vină și ce trebuia să facă ca să le depășească.
Edgar Cayce, 1877-1945, a fost un celebru medium care în celebrele sale ședințe de spiritism a purtat discuții cu personalități care decedaseră cu mult timp înainte.

El a fost acela care a făcut o serie de profeții, dar a indicat și locuri unde erau ascunse dovezi arheologice, artefacte care au schimbat cursul istoriei.

El a fost primul care a susținut că sub Marea Piramidă din Gizeh se află o cameră în care sunt documente esențiale în ceea ce privește originea omenirii.

În ceea ce privește zona numită Triunghiul Bermudelor, el a susținut că în profunzimea oceanului sunt structuri din piatră, în formă de piramidă, care aparțin unei civilizații dispărute.
Acestea au fost descoperite la 70 de ani, de la moartea sa.

loading...

Comentariile sunt închise.