The news is by your side.

Moartea nu este evenimentul final al existenței noastre

0

Moartea este unul dintre cele mai mari mistere ale vieții. De-a lungul timpului, au existat numeroși cercetători care au încercat nu doar să descifreze misterul morții, dar și să descopere leacul pentru viața veșnică.

Odată cu dezvoltarea și înțelegerea noilor teorii ale fizicii cuantice, moartea a devenit un subiect care pare să-și găsească înțelegerea pentru totdeauna. O nouă teorie, explicată cu ajutorul biocentrismului, spune că moartea nu este punctul final al existenței noastre, ci un moment de cotitură, care deschide drumul spre un alt tip de viață.

Biocentrismul se referă la faptul că există un număr care tinde spre infinit de lumi paralele sau universuri. Acestea nu există doar în paralel, ci ți pot susține același tip de viață. Atunci când intervine moartea unui organism într-unul dintre aceste universuri, corpul fizic moarte, dar prin metode încă nedefinite, sufletul poate să migreze spre o altă lume paralelă și astfel viața continuă.

Ideea principală pornește de la faptul că energia nu poate fi creată și nici distrusă în Univers. Acest fapt este unul important pentru că ultimele descoperiri arată că în momentul producerii morții fizice, un anumit tip de energie, pe o frecvență de 20 de Hz, continuă să existe în creier. Întrebarea este dacă acest tip de energie poate străpunge bariera lumilor paralele și astfel ca viața să continue și după moarte.

În acest sens au fost realizate mai multe studii și chiar dacă rezultatele nu sunt concludente, se pare că există posibilitatea ca anumite particule energetice să facă transferul între dimensiuni în anumite condiții. Particulele, atunci când au fost introduse în separatorul de dimensiuni, au început să se comporte ciudat ca și cum putea lua decizii cu privire la migrația lor dintr-o dimensiune în alta.

moarte Moartea nu este evenimentul final al existenței noastre

Încă nu se poate spune cu exactitate modalitatea prin care se efectuează acest transfer, dar se crede că spațiul și timpul nu sunt decât anumite limitatoare ale viziunii noastre, pentru că ele nu există propriu-zis. Atunci când percepția nu mai există multiuniversul devine un tot prin care energia poate să circule în voie.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și