Bizar

Moartea lui John Lennon prevestita de o fotografie

O fotografie din tinerețea lui John Lennon a generat o incredibilă teorie care scoate la iveală unul dintre cele mai controversate subiecte, destinul omului. Artistul s-a fotografiat în fața unui magazin, pe al cărui firmament era inscripţionat un text care la prima vedere nu avea nimic ieşit din comun.

Textul spune că „The best way to go îs by M&D Company„, adică „Cea mai bună modalitate de a merge(circulă) este cu M&D Company”. Ciudățenia este că ultima literă, C, nu se zărește în fotografia în care apare artistul. MDC sunt de asemenea și inițialele lui Mark David Chapman, cel care în seara de 8 decembrie 1980, în jurul orelor 10:50, a tras patru focuri de armă în celebrul artist. Trist mai este faptul că mai devreme în acea seară, Lennon îi dăduse un autograf lui Chapman.

Această fotografie este o dovadă clară că o forță care există în acest Univers încearcă prin căi subtile să ne prevină asupra faptelor care se vor întâmpla în viitorul nostru. Aceste semne sau coincidențe sunt de cele mai multe ori ignorate pentru că suntem prea preocupați să trăim o viața care de cele mai multe ori nici nu ne aparține. Destinul își face simțită prezența în viața fiecărui om, precum un program predefinit și implementat într-o mașinărie impresionantă pe care o numim corp.

john lennon - Moartea lui John Lennon prevestita de o fotografie

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top