The news is by your side.

MJ 12, SECRETELE UNUI PROIECT OCULT

Mult timp, guvernul american a negat existența derulării unor proiecte care aveau ca scop studierea fenomenelor extraterestre. La începutul anului 2017, au fost declasificate mai multe documente referitoare la un proiect numit MJ 12.

MJ 12 a fost lansat de președintele Harry Truman și a avut ca scop studierea fenomenelor extraterestre, după incidentul de la Roswell din 1947.

Documente care au fost recent declasificate dau informații despre corespondența pe care Casa Albă, prin semnătura președintelui Kennedy, și unii oameni de știință care au fost cooptați în MJ12 au purtat-o mai multe luni, cu privire la fenomenele extraterestre petrecute în întreaga lume și la măsurile care se impun.

Într-o scrisoare pe care președintele Kennedy o adresează oamenilor de știință, acesta își expune dorința de a face publice toate informațiile pe care aceștia le dețin, indiferent de impactul pe care l-ar fi avut asupra omenirii.

În alte documente sunt prezentate președintelui SUA implementarea unor noi tehnologii care aveau la bază tehnologia extraterestră recuperată ca urmare a studierii epavelor unor obiecte de zbor extraterestre. Unul dintre cele mai importante documente face referire la descoperirea a patru cadavre de umanoizi la Roswell, la o distanță de 3 kilometri față de epava OZN-ului.

Conform documentului, cele patru cadavre nu se încadrau în parametri de dezvoltare a speciei umane. Medicii care au studiat cadavrele au lansat atunci termenii de Entități Biologice Extraterestre, EBE.

Cadavrele au fost descoperite la o săptămână de la producerea accidentului și din cauza temperaturilor ridicate erau într-o stare avansată de descompunere.

Un alt document declasificat face referire la perioada imediat următoare accidentului de la Roswell. La câteva ore de la prăbușirea OZN-ului, un pilot civil care efectua un zbor deasupra statului New Mexico, a semnalat prezența a nouă OZN-uri care au survolat mai multe minute zona în care s-a produs accidentul.

MJ-12 MJ 12, SECRETELE UNUI PROIECT OCULT

Un alt document declasificat și semnat de mai mulți oameni de știință din cadrul proiectului MJ 12 face referire la un alt incident care s-a petrecut în 6 decembrie 1950, la granița dintre statele New Mexico și Texas. Mai mulți specialiști s-au deplasat în El Indio Guerrero de unde au recuperat epava unui OZN care a fost transportată în Sandia, pentru a fi studiată.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și